Heb jij meer in je mars dan opera’s zingen onder de douche? Moet jouw stem gehoord worden? Weet jij dat je meer in je mars hebt, maar komt het er niet uit? Dan is het hoog tijd dat je een zangworkshop in Rotterdam gaat volgen. Een zeer goede zangstudio is Vocology. Vocology is opgericht door Leon Yap, een zeer ervaren zanger en professioneel getraind trainer van de Complete Vocal Technique en ruime ervaring op het podium. Onder andere in New York heeft hij de prijs gewonnen van Underground Music Award Winner. Hij heeft aan Berklee College of Music gestudeerd. Daar studeerde hij Music Production, Vocal Production en Songwriting. Deze man kan jou dus echt verder helpen met het ontwikkelen van jouw stem met een zangworkshop in Rotterdam. Dit doet hij onder andere door:

  • Vocal coaching
  • Songwriting training
  • Vocal production

Ben je erg benieuwd geworden naar de zangworkshop in Rotterdam van Vocology? Neem dan een kijkje op de website https://www.vocology.nl/zangworkshop-rotterdam/. Je kan bij Vocology terecht voor een zangworkshop in Rotterdam als je een beginner bent, maar ook als je al ervaren bent. Het draait erom dat er op een effectieve manier les gegeven kan worden waarbij je plezier ervaart en waardoor je kan groeien in jouw stemgebruik. Ben jij bijvoorbeeld een singer-songwriter, dan kan je bij Vocology een zangworkshop in Rotterdam volgen voor songwriting. Je leer dan ideeën te creëren, een writer’s block te overkomen en jezelf uit te drukken in woorden en muziek. De zangworkshop in Rotterdam is erop gericht om jouw kwaliteiten te vergroten, dat jij jouw stem op een goede manier kan gebruiken om jouw bereik te vergroten met het behoud van jouw (zang)stem. Door het trainen van jouw stem kan je ook aanleren om meerdere zangstijlen te beheersen. Wil je hogere noten kunnen zingen, zonder jezelf te forceren? Ook dat kan je leren tijdens een zangworkshop in Rotterdam. Daarnaast is Vocology getraind in het geven van een zangworkshop in Rotterdam waarbij jij jouw zelfvertrouwen kan vergroten, zodat je met zelfvertrouwen op het podium kan staan.

Schrijf je in voor een zangworkshop in Rotterdam

Wil jij graag jouw zangtalent verder ontwikkelen en wellicht er jouw beroep van maken? Dan ben je bij Vocology aan het goede adres. Op de website van Vocology kan je contact opnemen met Leon Yap. Dit kan via de contactgegevens die op de website te vinden zijn, maar ook via het contactformulier. Als je dit hebt ingevuld, zal Leon Yap contact met je opnemen. Er wordt gekeken naar het niveau van jouw zangtalent, wat je nog zou kunnen verder ontwikkelen en welke zangworkshop het beste bij jou past. Met de ruime ervaring van Leon Yap, zit er sowieso een cursus bij die goed bij jou aansluit. Leon Yap is gespecialiseerd in Complete Vocal Technique. Hij heeft de training hiervoor in Kopenhagen gevolgd. Deze techniek is door Cathrine Sadoline bedacht en is erg effectief als je een betere techniek voor jouw zangstem wilt ontwikkelen.

Kosten van een zangworkshop

De zangworkshop in Rotterdam wordt gegeven voor 1 uur. Tijdens dit uur word je intensief begeleid en getraind in het verbeteren van jouw stem. Een losse les bij Vocology bedraagt vijftig euro. Wil je liever wat goedkoper uit zijn? Dan kan je ook groepslessen volgen. Een groepsles met twee personen kost veertig euro per persoon gedurende een uur. Je kan ook een groepsles met drie personen volgen. In dit geval zijn de kosten dertig euro per persoon per les gedurende een uur. Je kan uiteraard altijd eerst een proefles of een intake les volgen bij Vocology.