Wij hebben een huis dat op het zuiden staat en dat betekent dat wij in de zomer altijd veel zonlicht in ons huis krijgen. Dat is aan de ene kant een zegen, maar aan de andere kant is het heel erg lastig omdat je op deze manier heel snel een zeer warm huis hebt. Bovendien liepen wij tegen een ander probleem aan. Wij hebben ooit heel dure meubels gekocht en wij ontdekten dat deze ernstig gingen verkleuren naarmate de zon er vele uren per dag op stond te schijnen. Dat was natuurlijk iets waar wij helemaal niet naar op zoek waren en dus hebben wij gekeken of wij een zonnescherm in Oudewater konden kopen. Wij wonen namelijk in deze plaats en wij hadden al een keer van vrienden van ons gehoord dat je vandaag de dag ook een zonnescherm in Oudewater kunt kopen. Wij hadden echter geen idee waar wij dan precies moesten zijn en dus hebben wij even op het internet gekeken naar de mogelijkheden die er allemaal waren om een goed zonnescherm in Oudewater te kopen. Wij hebben gegoogeld en toen kwamen wij al heel snel terecht op de site van sungo-zonwering. Deze site was alles wat wij nodig hadden en wij hebben dan ook meteen gekeken wat wij hier allemaal konden kopen. Wij waren aangenaam verrast toen wij zagen dat wij hier een heel goed zonnescherm in Oudewater konden kopen. Wij hebben dan ook meteen een bestelling geplaatst. 

Dit zonnescherm in Oudewater bevalt ons heel erg goed

Toen wij even contact opnamen met de mensen van sungo-zonwering.nl hebben wij meteen ge├»nformeerd naar de mogelijkheden. Wij wilden namelijk niet alleen wat meer schaduw in ons huis wilden, maar ook wilden wij graag dat er minder uv-licht in onze woning binnen zou dringen. Dit zorgde er namelijk voor dat onze meubels zo sterk waren verkleurd. Wij kregen te horen dat wanneer wij een zonnescherm in Oudewater zouden kopen, wij kwaliteit zouden kopen. Dit hield in dat uv-licht dus heel goed door dit zonnescherm in Oudewater geblokkeerd zou worden. Daarmee vingen wij dus twee vliegen in een klap; wij konden ons huis koel houden en wij konden onze nieuwe meubels beschermen. Wij hebben dan ook nog diezelfde dag een bestelling geplaatst. Die werd heel snel verwerkt en nog geen twee weken later konden wij al in de schaduw zitten omdat het scherm de zon uit ons huis hield. Dat was de service waar wij naar op zoek waren!

Wij zijn blij met onze aankoop

Wij zijn heel blij dat wij zaken zijn gaan doen met dit bedrijf. Wij konden hier veel kwaliteit kopen zonder dat wij daar een hoge prijs voor hoefden te betalen. Genoeg reden dus om te concluderen dat:

  • Wij heel goed geholpen zijn door dit bedrijf
  • Wij hier voor een goede prijs goede zonwering konden kopen 
  • Wij ons scherm heel snel geleverd kregen 

Mocht u ook op zoek zijn naar zonnewering, dan raad ik u aan om even naar sungo-zonwering.nl te komen surfen. Daar kunt u zien wat u hier allemaal kunt kopen.