Ons bedrijf is de afgelopen jaren ontzettend gegroeid en dat betekende dat het kantoor waar wij vanaf het begin in gehuisvest waren, niet meer geschikt was voor het aantal werknemers dat erin gehuisvest moest worden. Vandaar dat wij vorig jaar een ander pand in gebruik hebben genomen. Dit pand is in het centrum van Amsterdam gevestigd en biedt vijf keer zoveel ruimte als ons vorige kantoor. Een van de problemen waar wij al heel snel tegenaan liepen, was het feit dat de ruimte nogal gehorig was. Het kantoor heeft namelijk een heel hoog plafond en dat zorgde ervoor dat er veel echo in de ruimte te horen was, maar ook dat de warmte heel snel naar boven ging waardoor wij achter onze bureaus zaten te koukleumen. Vandaar dat wij gekeken hebben hoe wij dit probleem konden oplossen. Wij zijn op het internet gaan kijken en toen zagen wij dat wij een verhoogde systeemvloer konden aanbrengen om dit probleem op te lossen. Met een verhoogde systeemvloer kun je namelijk de vloer verhogen waardoor je onder deze vloer meer isolatie kunt aanbrengen waardoor je meer warmte creëert in een ruimte. Bovendien zorg je ervoor dat je door de verhoogde systeemvloer hoger in de ruimte bent, waardoor je meer van de warmte kunt profiteren. Als je dus in een hoge ruimte een verhoogde systeemvloer aanbrengt, snijdt het mes aan twee kanten. Wij vonden dit een heel goede oplossing en vandaar dat wij zijn gaan kijken waar wij een dergelijke verhoogde systeemvloer konden krijgen. Wij zijn gaan kijken op het web en zo kwamen wij uiteindelijk terecht bij de mensen van Systemfloortechnics.nl. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de aanleg van verhoogde systeemvloer en dat was precies wat wij nodig hadden. Wij hebben namelijk een historisch pand waardoor wij aan allerlei eisen moeten voldoen wanneer wij een verhoogde systeemvloer willen aanbrengen. Vandaar dat wij een bedrijf wilden inschakelen dat geen moeite zou hebben met het vinden van een goede oplossing voor ons kantoor.

Onze verhoogde systeemvloer bevalt heel erg goed

Toen wij eenmaal met deze specialisten in contact waren getreden, zijn zij een keer bij ons op kantoor langs geweest om onze vloer te bekijken. Het was voor hen heel snel duidelijk dat zij ons heel goed van een verhoogde systeemvloer konden voorzien. Deze vloer zou zo worden aangebracht dat het zou voelen als een vaste vloer, zonder deze ook echt permanent in ons pand zou worden aangebracht. Je mag namelijk niet zomaar iets aanpassen in een historisch pand, dus de verhoogde systeemvloer moest eenvoudig weer te verwijderen zijn. Wij hebben hen gevraagd om een offerte op te stellen zodat wij wisten op welke kosten wij moesten rekenen. Deze offerte viel ons heel erg mee en wij hadden dan ook al snel onze handtekening onder het contract gezet. Binnen een paar weken hadden wij de vloer in ons pand liggen en deze bevalt ons heel erg goed. De warmte blijft veel beter in ons pand hangen en ook het geluid is veel minder erg, dan wel volkomen opgelost. Wij zijn daarom heel erg blij dat wij deze mensen hebben ingeschakeld.

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten en producten

Wij zijn heel blij dat wij de mensen van Systemfloortechnics.nl hebben ingeschakeld. De kwaliteit van het werk was zeer hoog, de vloer bevalt ons fantastisch en de uiteindelijke prijs was heel erg redelijk. Kortom:

  • wij raden dit bedrijf van harte aan
  • onze vloer bevalt heel erg goed
  • wij zijn voor een goede prijs geholpen

Kijk voor meer informatie even op de site van dit bedrijf.