Werknemers op een payroll zetten kan voor kleine bedrijven of culturele instellingen erg interessant zijn. Werknemers zijn zo afdoende verzekerd van sociale premies en dergelijke, zonder dat de instelling of het bedrijf hier uitvoerig mee aan de slag moet. Het bespaart een bedrijf tijd, maar wat kost payroll nu eigenlijk? De eenvoudigste manier om hier achter te komen is door contact op te nemen met enkele payrollbedrijven die geschikt zijn voor uw sector. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale payrollbedrijven die personeel voor horecawerk uitbetalen. Het personeel is dan in dienst bij dit bedrijf en krijgt via het payrollbedrijf uitbetaald. Vaak vallen deze werknemers onder een CAO. Hierover worden zij altijd goed geinformeerd. Een van de vele payrollbedrijven in Nederland is bijvoorbeeld NL Payroll. Via nlpayroll is te lezen welke diensten NL Payroll aanbiedt. Wat kost payroll dan, bij NL Payroll? Dat is afhankelijk van uw bedrijf. Daarom kunt u het beste een offerte aanvragen via de website. Hiermee ontvangt u snel een overzicht van de kosten die u maakt als u uw werknemers onderbrengt bij NL Payroll. Tegenover deze kosten staan uiteraard ook vele voordelen. Daarover leest u hieronder meer. Dan zult u zich niet langer afvragen: wat kost payroll? Als u de voordelen eenmaal heeft gelezen wilt u uw administratie zo snel mogelijk uitbesteden aan een professioneel payrollbedrijf als NL Payroll.

Voordelen van Payroll: wat kost payroll?

NL Payroll uw administratie laten doen heeft vele voordelen. U hoeft niet langer zelf uw salarisadministratie bij te houden. Uw werknemers krijgen via NL Payroll uitbetaald. Daarnaast verzorgt NL Payroll:

  • Alle werkgeverslasten
  • Automatisch aftrek van vakantiegeld
  • Reserveren vakantiedagen
  • Afdracht pensioenpremie

Wat zijn dan nog meer voordelen voor u als werkgever? U hoeft zelf niet langer ingewikkelde sommen te maken om alles kloppend te krijgen. Voor de werknemer betekent dit dat hij of zij altijd op tijd krijgt uitbetaald en rechtstreeks contact op kan nemen met NL Payroll voor vragen of opmerkingen. Soms is het ook mogelijk een betaaltermijn aan te passen. De werknemer heeft bovendien altijd inzicht in zijn of haar gegeven. U kunt denken, wat kost payroll, als ik al deze voordelen erbij krijg? NL Payroll verzorgt standaard payrolling onder bovenstaande voorwaarden. U kunt meer lezen over de voordelen van payrolling uitbesteden op https://www.nlpayroll.nl/payroll/wat-kost-payroll/. Wat kost payroll, bij NL Payroll? Daar komt u snel achter als u een offerte aanvraagt en uw bedrijfsgegevens doorgeeft aan ons.

Altijd uw gegevens bij de hand

Wilt u zelf inzien hoe het ervoor staat? Als werkgever krijgt u natuurlijk ook inzicht in de gegevens die bij NL Payroll beschikbaar zijn. Zo bent u altijd op de hoogte van de kosten die uw werknemers met zich meebrengen. Het is niet nodig om extra geld opzij te zetten om de vakantiedagen, toeslagen en eindejaarsuitkering te betalen. Dit doet NL Payroll voor u. Wat kost payroll voor grote bedrijven? En wat kost payroll voor een culturele instelling? Ook dit is eenvoudig te achterhalen bij het opgeven van uw bedrijfsgegevens. U geeft door hoeveel werknemers u in dienst heeft en wat voor bedrijf u runt. Op basis daarvan kan NL Payroll berekenen hoeveel u kwijt bent aan uw werknemers. U ontvangt altijd een enkele duidelijke factuur van ons waar u verder niet naar om hoeft te kijken. Dit geeft u veel meer tijd om uzelf bezig te houden met de spil van uw onderneming. Of dit nu het draaiend houden van een culturele bioscoop is of een klein café, NL Payroll doet graag uw salarisadministratie voor u.