Ik ben een aantal jaar geleden steeds milieubewuster gaan leven. Ik wilde namelijk beter voor het milieu worden en ik ben daarom gaan kijken hoe ik mijn afvalberg kon verkleinen. Ik heb toen allerlei veranderingen in mijn leven doorgevoerd en een van de dingen die ik ben gaan doen, is een menstruatiecup kopen. Ik had al vaak mensen gehoord die een menstruatiecup kopen gingen, maar het leek mij altijd maar een vervelend iets om te gebruiken. Ik ben namelijk erg van de hygiene en vandaar dat een menstruatiecup kopen mij niet heel aantrekkelijk leek. Toen ik echter heel veel positieve berichten hoorde over het menstruatiecup kopen, heb ik besloten. om het toch ook een keer te proberen. Baat het niet dan schaadt het niet, dacht ik zo en dus ben ik gaan kijken waar je moet zijn wanneer je een menstruatiecup kopen wilt. Ik heb toen gezien dat je het beste via het internet een menstruatiecup kopen kunt omdat je dan zeker weet dat je iets goeds in huis haalt. Ik ben daarom gaan kijken waar ik een goede menstruatiecup kopen kon en het viel mij op dat het niet eenvoudig is om een site te vinden waar je een goede deal kunt sluiten. Het lijkt wel alsof mensen alleen maar goedkope rommel willen kopen. Dat was nou juist waar ik niet meer aan mee wilde doen en daarom ben ik gaan kijken of ik ergens een goede menstruatiecup kopen kon. Ik heb toen allerlei sites bekeken en het viel mij al snel op dat ik het beste een keer naar de site van practicups.nl kon gaan. Deze site had namelijk heel veel goede reviews gekregen van mensen die hier reeds een menstruatiecup kopen gingen. De recensies over deze site waren heel goed en ook over de cups zelf waren de mensen die er een gekocht hadden, heel erg lovend. Dat was voor mij genoeg reden om een keer te bekijken of ik hier ook een aankoop kon doen. Ik heb daarom meteen gekeken welke maat ik het beste kon gaan gebruiken. Tot mijn grote vreugde zag ik dat wanneer je hier een menstruatiecup kopen gaat, je er twee krijgt in verschillende maten. Daardoor weet je zeker dat het dus goed zal passen. 

Ik kon hier snel een menstruatiecup kopen 

Ik vind het altijd vervelend wanneer ik iets via het internet bestel en vervolgens heel lang moet wachten totdat het geleverd wordt. Toen ik mijn menstruatiecup kopen ging, las ik dat ik mijn bestelling de volgende dag al in huis kon hebben. Dat bleek ook het geval te zijn en ik ben heel blij dat ik zaken ging doen met de mensen van practicups omdat zij mij aan een heel goed product hebben kunnen helpen. 

Ik wil nooit meer anders

Sinds ik deze cups gebruik, verbruik ik helemaal geen maandverband of andere producten meer. Dat is ideaal want het bespaart een hoop afval en bovendien werken de cups heel erg goed. Kortom:

  • Surf even naar practicups.nl
  • Lees hier alles over deze cups 
  • Plaats vandaag nog een bestelling via deze site 

Ik ben heel erg blij met mijn cups.