Waar kun je een huisje op het strand huren of overnachten op het strand?Bijna alle Nederlanders zijn dol op naar het strand gaan. Als de temperaturen in de lente weer omhoog vliegen trekken we massaal onze zwemkleding uit de kast om op het strand te gaan bakken. Maar heb je er wel eens aan gedacht om een huisje op het strand te huren of te overnachten op het strand? Dit kun je bijvoorbeeld doen in Katwijk, via de website van Strandbedrijf Willy: https://www.strandhuis-katwijk.nl. Als je hier een huisje huurt op het strand hoef je niet na die fijne dag met je gezin weer in de auto te stappen en op huis aan te gaan. Je kunt dan met zijn allen een gezellig weekendje weg op het strand, en ook ‘s avonds nog een fijne strandwandeling maken of spelletjes spelen in het zand. Overigens is het in de lente en zomer natuurlijk super leuk om een huisje op het strand te huren of te overnachten op het strand, maar bedenk je ook eens hoe het is in de herfst en zelfs de winter! Ook dan is het namelijk heel ontspannend om een huisje op het strand te huren en daarin te overnachten op het strand. Als je veel werkt en er gewoon even een weekend tussenin wil (of doordeweeks vrij wil nemen natuurlijk,) is het een goed idee om de website van Strandbedrijf Willy te bezoeken om te kijken of hun strandhuisjes iets voor jou zijn.

Het mooiste huisje op het strand huren en overnachten op het strand

Bij de stijlvolle strandhuisjes van Strandbedrijf Willy kom je helemaal tot rust van het leven van alledag, en ben je er echt even helemaal tussenuit. Je kunt zelf kiezen voor welke periode je bij hun een huisje aan het strand gaat huren en wil overnachten op het strand. Ze bieden namelijk de volgende drie opties:
  • Een week (van vrijdagmiddag 15.00 tot vrijdagochtend 10.00)
  • Een midweek (van maandagmiddag 15.00 tot vrijdagochtend 10.00)
  • Een weekend (van vrijdagmiddag 15.00 tot maandagochtend 10.00)
Overigens zijn de huisjes tijdens het hoogseizoen alleen beschikbaar per hele week. Maar hoe lang je ook gaat, als je bij Strandbedrijf Willy een huisje op het strand gaat huren en gaat overnachten op het strand, kom je altijd helemaal tot rust.

Waar liggen de huisjes van Strandbedrijf Willy?

Aan de voet van de Katwijkse Noordduinen liggen de 10 sfeervol aangeklede strandbungalows, waarin je logeert als je bij Willy een huisje op het strand gaat huren en gaat overnachten op het strand. Ze staan uiteraard letterlijk op het strand, dus als je aan het ontbijten bent hoor je de zee ruisen in de achtergrond. En dat is voor veel mensen precies waarom ze een huisje op het strand huren en willen overnachten op het strand. De zee is rustgevend en een paar dagen aan zee en op het strand verblijven doet je even al je zorgen vergeten. Dat de huisjes ook nog heel gezellig en sfeervol zijn ingericht zorgt voor een comfortabel verblijf. Deze twee gecombineerd maken jouw tripje naar het strand een heerlijk uitje, waarin zowel jij als je gezinsleden helemaal tot rust komen en weer op kunnen laden voor de drukte van het leven van alledag. Wil je er dus even in eigen land tussenuit? Denk er dan eens aan om een huisje op het strand te huren en te overnachten op het strand. Gegarandeerd dat je je daarna weer helemaal opgeladen voelt!