Wil je graag een serre laten plaatsen of een serre uitbouw laten ontwerpen? Kies dan voor Ter Huurne Serres & Glassystemen! Al sinds 1973 zijn wij één van de glassysteem specialisten uit Twente. Van hoogwaardige kwaliteit en designvolle oplossingen, zal ook jouw serre er schitterend uit komen te zien. Is er te weinig licht in de woonkamer of keuken? Of wil je graag een serre laten plaatsen? Neem dan contact op met Ter Huurne uit Haaksbergen voor praktische ontwerpen die met oog voor detail worden ontwikkeld. Bekijk voor meer informatie of ons portfolio de website. Wij staan voor jouw serre en glassystemen klaar in heel Nederland!

Serre voor vier seizoenen plezier

Onze serres zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium van Nederlandse kwaliteit. Ze worden duurzaam geproduceerd en gemonteerd, zodat je er jarenlang plezier aan kunt beleven. Een serre heeft als voordeel dat het echt een verlengstuk van jouw woonoppervlakte is bij uitbouw. Vier seizoenen lang kun je genieten van de natuur om je heen. Het zorgt voor een verruiming van het woonoppervlakte en verbindt de tuin of de omgeving met het huiselijke. Door de grote ramen krijg je bovendien veel meer licht naar binnen. Serres worden daarom ook wel als uitbouw van een dak gekozen. Jouw huis krijgt hierdoor letterlijk meer licht en vooral meer openheid. Ideale voor kleine ruimtes of als designvolle oplossing! Ter Huurne heeft het gehele proces in eigen beheer. Van de ontwerptafel tot het opleveren van jouw eigen aluminium serre. Serres worden daarom ook in eigen fabriek geproduceerd, waardoor maatwerkoplossingen mogelijk zijn. Elk huis vraagt om een opmaat gemaakte serre, waarmee wij flexibel meebewegen. Onze deskundige adviseurs geven jou graag vrijblijvend advies op maat. Heb je een specifieke kleur in gedachten van de aluminium profielen? Geen enkel probleem. Ze worden namelijk voorzien van een RAL kleur naar wens en middels poedercoating aangebracht volgens de strenge eisen van Qualicoat.

Gemak van een serre

Bestel je een serre bij Ter Huurne B.V. dan wordt de serre standaard voorzien van HR++ veiligheidsbeglazing. Hierdoor weet je zeker dat er sterke glazen in jouw serre zijn bevestigd. Bovendien kunnen wij alternatieven bieden, zoals zon en warmte werende glazen in verschillende gradaties. Hierdoor kan jouw huis ook in de zomer heerlijk koel blijven, ondanks het vele glas. Daarbij bieden wij ook Tripple beglazing aan van serres die aan de zeer hoge isolatie eis van UG-waarde 0,7 W/m²K voldoen. Zodra je de ideale serre hebt samengesteld, wordt deze geheel naar wens geproduceerd. Als alles klaar is, staat ons montage team klaar om aan de slag te gaan. Uitbouwen en serres zijn er in diverse vormen en maten. Een glazen uitbouw als verlengstuk van de woonkamer, een complete uitbouw met dak of een kleine uitbouw in de vorm van een honinggraad. Vertel ons jouw wensen en wij gaan voor je aan de slag! Bezoek onze website voor allerlei mooie voorbeelden van serres.

Voordelen serre bestellen bij Ter Huurne B.V.:

 • Geheel naar wens samengesteld
 • Van hoogwaardige kwaliteit
 • Diverse beglazing opties
 • Ideaal voor het vergroten van woonoppervlakte
 • Geschikt voor vier seizoenen plezier
 • Aluminiumprofielen in eigen gewenste RAL kleur
 • Ervaring sinds 1973
 • Uitgebreid portfolio
 • Van ontwerp tot montage in eigen beheer
 • Productie vanuit eigen fabriek
 • Persoonlijk advies op maat

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw serre of graag een vrijblijvende offerte laten opstellen? Neem dan contact op met Ter Huurne B.V.: terhuurnebv.nl. Op onze website vind je diverse voorbeelden of meer informatie over de mogelijkheden. Bestel nu en geniet binnenkort van alle ruimte, licht en vrijheid dat een serre jou biedt!