Bent u opzoek naar ouderen hotels? Dan bent u van harte welkom bij Hotel ‘t kruisselt in De Lutte. Wij bieden u hoogwaardige gastvrijheid en een heerlijk rustgevend verblijf in de groene omgeving van Twente. Met onze diverse arrangementen kunt u geheel naar wens komen genieten ins ons luxueuze ouderen hotel met eigen golfbaan, chique restaurant en een schitterende omgeving. Wilt u komen overnachten en ervaren welke veelzijdige mogelijkheden wij bieden? Boek dan uw verblijf online of telefonisch. Bij ons staat gastvrijheid zeer hoog in het vaandel en dat kunt u onder andere teruglezen tussen de schitterende recensies die wij al hebben mogen ontvangen. Neem contact op met onze vriendelijke collega’s of bezoek onze website met diverse foto’s en meer informatie om vervolgens uw ideale ouderen hotel te boeken voor een fijne overnachting of vakantie.

Ouderen hotels

Als u op zoekt bent naar schitterende ouderen hotels in Overijssel dan mag u zeker Hotel ‘t kruisselt in Twente niet overslaan. Met een gevarieerd aanbod aan arrangementen dat elk seizoen wisselt, kunt u het beste uit uw verblijf halen. Het hele jaar door kunt u bij ons terecht vanaf €44,50 p.p. voor een heerlijke overnachting en ontbijt in ons chique restaurant. Vergeleken met andere ouderen hotels in Overijssel, de luxe en onze gastvrijheid, is dit zeker een geweldig aanbod! Als u ons uitgebreide overzicht aan hotelarrangementen bekijkt, ontdekt u al snel dat alle overnachtingen inclusief uitgebreid en kakelvers buffetontbijt en heerlijk drie gangen diner zijn. Bij aankomst wordt u hartelijk verwelkomt met een smakelijk welkomstdrankje en u mag altijd genieten van ons binnenzwembad. Wij bieden hotelarrangementen aan waarbij u onbeperkt de Twentse omgeving kunt verkennen met onze hotelfietsen en een goedgevulde rugzak. Liever een e-bike? Geen probleem, die hebben wij ook voor u klaarstaan! Of wat dacht u van een Grootouder arrangement? Gezellig met de kleinkinderen een paar dagen gezellig er tussen uit in de herfstvakantie? Met een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden van spelletjes en gezamenlijke activiteiten. Uiteraard kunt u een golfarrangement bij ons boeken. U krijgt toegang tot prachtige groene golfbanen en mag onbeperkt golven op onze eigen mooie golfbaan. Bent u nog opzoek naar ouderen hotels in Overijssel? Dan heeft u hierbij zeker een geweldige mogelijkheid gevonden!

Als ouderen hotel in de prijzen gevallen

In 2018 hebben wij als één van de weinige hotels in Overijssel een award gewonnen van Zoover. Met ruim 500 beoordelingen en gemiddeld een 9 laten onze gasten hun dank blijken voor onze gastvrije service. Hieronder één van onze schitterende beoordelingen.

‘We hebben heerlijk genoten van jullie gastvrije hotel. De medewerkers zijn allemaal zeer hoffelijk en het hotel ziet er schitterend uit. De oogstrelende groene omgeving zorgt naast de stilte voor een heerlijke rust. Het restaurant heeft echt fantastische gerechten op de kaart staan. Wij komen al jaren in dit schitterende ouderen hotel en dat zullen wij zeker nog een lange tijd blijven doen! Alles klopt tot in de details. Heel hartelijk dank voor de goede service telkens weer en tot de volgende keer. B. Hofje – juni 2019’.

Voordelen ouderen hotel ‘t kruisselt:

  • Zeer gastvrij hotel
  • Prachtige landelijke omgeving
  • Schitterend binnenzwembad
  • Chique restaurant
  • Eigen groene golfbaan
  • Diverse soorten kamers
  • Uitgebreide arrangementen
  • Hotelfietsen en e-bikes
  • Fantastische beoordelingen
  • Beoordeeld als één van de beste (ouderen) hotels in Overijssel

Bekijk onze uitgebreide mogelijkheden eenvoudig online via: kruisselt.nl of neem gerust contact op met onze vriendelijke collega’s. Wij staan voor u klaar om op basis van uw wensen een heerlijk verblijf te reserveren bij ons schitterende, gastvrije en landelijk gelegen Hotel ‘t kruisselt. Eén van de meest geliefde ouderen hotels in Overijssel!