Het uitzoeken van geboortekaartjes voor een meisje is vaak nog lastiger dan je dacht. Hetzelfde geldt natuurlijk voor een jongen. Geboortekaartjes zijn er namelijk in ontelbaar veel designs en formaten, en het liefst wil je dat je kind het kaartje over twintig jaar nog steeds mooi vindt. Je wilt dus neuzen tussen zowel tijdloze geboortekaartjes voor je meisje als hippe en trendy kaartjes. Bij Tsjip Geboortekaartjes (tsjipgeboortekaartjes.nl) vind je allebei. Ze hebben een grote collectie kaartjes voor een geboorte, voor zowel jongens als meisjes. Het maakt niet uit naar wat voor type kaartje je op zoek bent, Tsjip Geboortekaartjes heeft hem gegarandeerd. Het fijne aan deze webshop is dat je kunt zoeken op zowel thema, seizoen als formaat en op kaartjes speciaal voor jongens of meisjes. Het is overigens gelukkig al lang niet meer zo dat geboortekaartjes voor een meisje altijd roze zijn en die voor een jongen standaard blauw. Onder het mom van zenderneutraliteit kiezen ouders vaak voor kleuren als mintgroen en okergeel. Mocht je het echter wel leuk vinden om een roze kaartje voor je meisje of juist een zachtblauw kaartje voor je jongen te kiezen dan heeft Tsjip Geboortekaartjes ook deze voor jou in het assortiment. Ze hebben dus werkelijk voor ieder wat wils. 

Hippe geboortekaartjes voor een meisje

Bij Tsjip Geboortekaartjes vind je een groot assortiment aan geboortekaartjes voor een meisje. Je kunt kiezen uit allerlei hippe ontwerpen, waaronder:

  • Kaartjes met mooie waterverf achtergrond.
  • Kaartjes met getekende bloemen en blaadjes.
  • Kaartjes in trendy zwart-wit design.
  • Kaartjes met een foto van je kleintje erop.

Vooral de laatste optie is populair, want wat is er nu leuker dan geboortekaartjes voor je meisje met een mooie zwart-wit foto van haar erop? Persoonlijker dan dat kan haast niet en bovendien kan er later als je kindje groot is geen discussie meer bestaan over of het een mooi kaartje is of niet omdat het wat neutraler is. Om deze optie te kiezen hoef je hem alleen maar te selecteren in de webshop en de gewenste tekst door te geven. Het kaartje wordt dan alvast voor je opgemaakt. Op het moment dat je dochter is geboren en je dus de geboortekaartjes voor je meisje nodig hebt kun je een foto van haar maken en deze doormailen naar Tsjip Geboortekaartjes. Zij maken dan alles in orde en sturen de kaartjes geprint en wel zo snel mogelijk naar je op.

De leukste geboortekaartjes online

De webwinkel voor geboortekaartjes voor een meisje of jongen van Tsjip is al jaren een begrip, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Hun assortiment is zeer breed en dus slaagt bijna iedereen er voor een mooi kaartje voor de geboorte van hun kind(eren). Bovendien leveren ze een uitstekende service. Ze bieden graag hulp bij het kiezen van het lettertype en de grootte van de letters op het kaartje. Dit kun je namelijk allemaal zelf kiezen. Hierdoor worden de geboortekaartjes voor je meisje nog persoonlijker! Als je kindje eenmaal geboren is geef je gewoon de gegevens door die je op het kaartje wil en ze worden kant-en-klaar bij je thuis bezorgd, handig toch?