Veel van mijn leeftijdsgenoten beginnen met het halen van hun autorijbewijs, maar ik heb niet veel met een auto. Ik heb altijd al een passie gehad voor een motor en wilde liever mijn motorrijbewijs halen. Een motor heeft veel voordelen en is daarnaast ook veel sneller. Ik had gelukkig genoeg geld apart gezet en wilde zo snel mogelijk beginnen met  motorrijles in Den Haag. Ik besloot om bij Rijschool Delfin te beginnen en met hun hulp haalde ik snel mijn rijbewijs. Bijna al mijn leeftijdsgenoten starten met het halen van autorijbewijs. Veel van mijn vrienden zijn al begonnen en een aantal hebben hun rijbewijs al gehaald. Het auto is vaak handig, als je bijvoorbeeld met veel mensen ergens naartoe gaat, of als je veel spullen moet vervoeren. Echter zit je vaak alleen in de auto en veel motoren hebben ook een opslagruimte. Ik heb al jaren een passie voor motoren en wilde veel liever motorrijles in Den Haag nemen. De rijlessen zijn goedkoper, een motor is zuiniger en bovendien heb je veel minder last van files. Ik gebruik al vele jaren mijn scooter om naar school te rijden, waardoor een overstap naar een motor niet zo groot meer is. Veel mensen denken dat een motor onveilig is, maar dat hoeft niet het geval te zijn. Als je goede kleding draagt en geen gekke dingen doet, dan kan een motor ook veilig zijn. Ik heb de laatste jaren veel geld apart gezet, zodat ik zo snel mogelijk kon beginnen met lessen en ik wist al bij welke rijschool ik motorrijles in Den Haag wilde nemen. Van het salaris van mijn bijbaan zet ik elke maand een gedeelte apart, hierdoor had ik het bedrag al een tijdje op mijn rekening staan. 

Motorrijles in Den Haag bij Rijschool Delfin

Een paar maanden geleden kreeg ik al zin om motorrijles in Den Haag te nemen, maar ik mocht nog niet beginnen vanwege mijn leeftijd. Toch wilde ik graag al kijken bij welke rijschool ik het beste kon beginnen. Ik had de scholen in de buurt vergeleken op prijs en beoordelingen. De rijschool die mij het beste leek was rijschool Delfin. Je kan hier voordelige pakketten nemen, zodat de motorrijlessen erg voordelig zijn. Aangezien ik student ben, zou ik zelfs extra korting krijgen. In een pakket zitten niet alleen rijlessen, maar ook diverse examens. Ik las veel positieve beoordelingen over deze rijschool, daarom leek het mij verstandig om hier motorrijles in Den Haag te nemen. 

Snel geslaagd voor mijn motorrijbewijs

De lessen bij RijschoolDelfin.nl gingen erg goed en ik slaagde erg snel voor mijn rijbewijs. Ik had als voordeel dat ik al veel op een scooter had gereden, maar de goede begeleiding tijdens de motorrijles in Den Haag hielp ook mee. De instructeur wist goed wat ik goed deed en nog moest verbeteren, zodat wij hier extra op konden oefenen. Ik slaagde in een keer voor mijn rijbewijs. Voor motorrijles in Den Haag raad ik Rijschool Delfin aan.

  • Je kan hier voordelige pakketten nemen
  • Als student krijg je extra korting
  • Deze rijschool heeft veel positieve beoordelingen
  • De begeleiding van de rijschool was erg goed
  • Ik slaagde in een keer