Op zoek naar een incassobureau voor gegarandeerd resultaat? Zoek niet langer en schakel Credifin vandaag nog in! Bezoek onze website credifin-nederland voor meer informatie.

Incassobureau, maar dan net even anders?

Niet betalende klanten, een probleem waar iedere ondernemer minimaal één keer mee te maken krijgt in zijn loopbaan. Geen zin in gedoe? Of wilt u de relatie met uw klant(en) niet op proef stellen? Dan is een incassobureau daar om u te helpen. Wij van Credifin zorgen er voor dat u uw betaling alsnog snel ontvangt. In overleg met u zijn er verschillende manieren om een klant tot betaling te laten komen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een aangetekende brief te versturen, als zijnde laatste aanmaning. Dit kan overigens ook per email. Mocht betaling na deze laatste aanmaning toch nog uitblijven, dan kunnen wij een huisbezoek doen, credit check of in het ergste geval: een gerechtelijke procedure starten.

  • Eenvoudig
  • Online
  • 24/7 inzage in je incasso-traject en overige documentatie
  • Uploaden van achterstallige facturen 
  • No Cure No Pay! 

Een klantvriendelijke incassobureau, kan dat?

Jazeker wel! Het is voor u als ondernemer natuurlijk al vervelend genoeg dat u een incassobureau moet inschakelen. Klantrelaties zijn belangrijk en u wilt uw bestaande netwerk niet beschadigen. Geen zorgen! Wij van Credifin zijn gespecialiseerd in het bieden van passende oplossingen. Zo hebben wij meerdere mogelijkheden om betalingen te kunnen ontvangen. Ook niet geheel onbelangrijk, wij zetten altijd door, ook als het moeilijk wordt. 
Credifin blijft een incassobureau, en klanten kunnen verward of boos reageren wanneer zij met ons in aanraking komen.
 
Wij bieden de volgende methodes aan om tot betaling te kunnen komen; aangetekende brief/email met iDeal betaalmogelijkheid, SMS met iDeal betaalmogelijkheid, Whatsapp, Voice-dialing en zelfs social media. Natuurlijk blijft telefonisch contact ook zeer belangrijk in ons vak, het is voor ons en voor u immers van belang om te weten wat de reden is van de wanbetaling. 

Laat uw bedrijf zich dus niet langer in de weg staan door onbetaalde facturen en meldt u vandaag nog aan. Nadat u een account bij ons heeft aangemaakt kunt u eenvoudigweg uw openstaande facturen (met bijbehorende documentaties) uploaden en wij gaan voor u aan de slag. Wij hebben al 12,5 jaar ervaring in deze branche en weten als geen ander hoe vervelend het is als betalingen uitblijven. Een incassobureau inschakelen is de meest professionele oplossing voor wanbetaling. Snel en veilige afhandeling, dat is de service van Credifin. Klanten hebben ons met een 9,3 beoordeeld! Voor vragen omtrent een factuur kunnen uw klanten ten alle tijde bij ons terecht. Via onze klantenservice zijn wij 5 dagen per week telefonisch en via email bereikbaar. Dat geldt natuurlijk ook voor u als crediteur zijnde. Ook niet geheel onbelangrijk om te weten: wij incasseren meer dan 90% van de openstaande bedragen volledig, inclusief de incassokosten. 

Geen gedoe, geen gezeur, geen onnodige kosten. Credifin handelt het af, zodat u door kunt. Credifin, een incassobureau dat meedenkt en altijd zoekende is naar nieuwe en betere manieren om debiteuren tot betalen te laten komen. Want onbetaalde facturen staan de groei van uw bedrijf in de weg, daarom Credifin.