Bent u opzoek naar een geschikte groepenkast voor een veilige en vooral eenvoudige installatie? Dan bent u bij groepenkastcompleet aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan groepenkasten die u eenvoudig online kunt bestellen in onze webshop. Denk aan merken als Attema, Hager en Eaton. Als u één van deze groepenkasten besteld, bent u verzekerd van kwaliteit en eenvoud. Ze zijn met aandacht voor een soepele installatie geproduceerd, zodat u kunt profiteren van het installatiegemak. Wilt u graag advies voor het bestellen van een groepenkast of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Groepenkast bestellen

Als u een kijkje heeft genomen in onze webshop, heeft u gezien dat wij een uitgebreid assortiment aan groepenkasten hebben om direct uit voorraad te bestellen. Naast de bekende merken, bieden wij ook losse componenten aan om een groepenkast verder uit te breiden en te verbinden met andere voorzieningen. Daarbij zijn tevens de benodigde materialen te verkrijgen en speciale verdeelkasten voor zonnepanelen.
Sinds 1 maart 2015 is de norm voor laagspanningsschakel en verdeelinrichtingen vernieuwd. De NEN-EN-IEC 61439 maakt een duidelijk onderscheid tussen oorspronkelijke fabrikanten en webshops waarbij u zelf een groepenkast kunt samenstellen en bestellen. Wilt u graag een zelf samengestelde groepenkast bestellen? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor het ontwerp en eventuele gevolgen hierdoor. Voor ervaren installateurs is dit echter geen probleem, want zij weten precies wat zij doen. 

Liever gaan voor een voor-geïnstalleerde groepenkast? Dan is een Attema, Hager of Eaton groepenkast wellicht iets voor u. Ze staan bekend om hun eenvoud. Er is voldoende werkruimte overgelaten en het ontwerp is zeer overzichtelijk. Dankzij de unieke kapconstructie met sluitclips bij de Attema groepenkast, is het zeer gemakkelijk geworden om een groepenkast aan te sluiten. Bij de andere is dit tevens zeer eenvoudig! Zij hanteren hiervoor een gelijkwaardige installatiewijze. Ideaal als u efficiënt en snel groepenkasten wilt installeren! Wilt u een groepenkast bestellen bij ons? Dan bent u verzekerd van een lange fabrieksgarantie en topkwaliteit met een hoge betrouwbaarheid en ruimte voor uitbreidingsmogelijkheden!

Een 1-fase of 3-fase groepenkast bestellen

Beide modellen zijn te verkrijgen. Welke groepenkast u nodig hebt, hangt af van de hoofdaansluiting in uw meterkast. U bestelt een 1-fase  groepenkast als u een 220/230 Volt aansluiting heeft. Heeft u een grote woning of bedrijf dan zal er al snel een 380/400 valt aansluiting zijn. Dit wordt ook wel krachtstroom genoemd en dan is een 3-fase groepenkast ideaal om te bestellen bij groepenkastcompleet.nl. Afhankelijk van de hoeveelheid losse componenten die u graag wilt installeren, kunt u de ideale groepenkast vinden met veel ruimte voor uitbreiding! Wij geven daarom altijd als advies mee om een groepenkast met toekomstmogelijkheden te kopen. Een duurzame oplossing met meer dan genoeg ruimte voor eventuele toekomstige uitbreidingen! Wij adviseren hierover graag verder over de mogelijkheden. 

Bestel uw groepenkast bij groepenkastcompleet.nl!: 

  • Lange fabrieksgarantie
  • Mogelijkheid zelf samen te stellen
  • Topkwaliteit van vooraanstaande producenten
  • Persoonlijk advies op maat
  • Unieke groepenkasten 
  • Eenvoudig te installeren
  • Genoeg ruimte voor uitbreiding
  • Snelle levertijden
  • Eenvoudig online te bestellen
  • Beoordeeld door experts

Bekijk overzichtelijk online ons uitgebreide assortiment groepenkasten in onze webshop: groepenkastcompleet.nl. Wij hebben diverse mogelijkheden direct uit voorraad leverbaar, zodat u snel en eenvoudig aan de slag kunt met de installatie. Naast een groepenkast, vindt u tevens alle installatie benodigdheden en gereedschap in onze webshop, zodat u goed voorbereid van start kunt gaan.