Ik woon samen met mijn vriendin en twee kinderen in een klein stadje in het oosten van Nederland. We hebben dit huis 3 jaar geleden gekocht en konden het goedkoop kopen. Wij wilden graag een groter huis kopen, zodat onze kinderen veel ruimte hebben. We konden alleen niet een hoge hypotheek bij de bank krijgen, omdat mijn vriendin niet veel werkt sinds de geboorte van onze kinderen. We konden een ouder huis kopen, dat erg ruim is en goed ruimte heeft voor het hele gezin. We hadden geen geld meer over om te verbouwen, maar we hopen dit te doen als mijn vriendin weer meer gaat werken. We hebben een vrij hoge energierekening, omdat het huis niet zo energiezuinig is. Als wij weer geld hebben voor een verbouwing, dan willen wij het huis energiezuiniger maken. Toen wij het huis kochten, dachten wij dat dit niet een groot probleem zou zijn. Helaas hoorden we dat de energietarieven omhoog gaan, doordat de belastingen op energie worden aangepast. Hier hadden wij geen rekening mee gehouden. Vooral bij huishoudens waar veel stroom en gas wordt gebruikt, zal de rekening veel hoger worden. Wij hebben niet meer de mogelijkheid en het geld om ons huis te verbouwen, maar er was wel een andere manier om zo min mogelijk te betalen. We hadden namelijk gehoord dat je veel geld kan besparen door energie leveranciers te vergelijken. Mijn broer vertelde mij dat hij door energie leveranciers te vergelijken veel minder hoeft te betalen en raadde mij aan om dit ook te doen. Hij zei dat je gemakkelijk online energie leveranciers vergelijken kan. Hij zei dat je erg snel klaar kan zijn als je alle papieren bij je hebt, zodat je de juiste gegevens kan invullen.

Gemakkelijk energie leveranciers vergelijken met Slim met energie

Ik vroeg aan mijn broer welke website hij gebruikt had, maar kon zich niet meer de naam herinneren. Later die dag kreeg ik een berichtje van hem met de link naar de website van Slim met energie. De volgende dag bezocht ik de website slimmetenergie.com die hij mij had doorgestuurd. Ik had al de gegevens en papieren klaar liggen, zodat ik ze gemakkelijk kon opzoeken. Ik vond de website erg gemakkelijk en zag al direct dat er grote verschillen zijn tussen de leveranciers. Je kan gemakkelijk veel opties selecteren, bijvoorbeeld als je alleen groene energie wilt afnemen. Je kan ook aangeven voor hoelang je een contract wil afnemen. Ik wilde graag zoveel mogelijk besparen en selecteerde geen opties. Ik vulde al de gegevens van het jaar daarvoor in, zodat ik het beste energie leveranciers kon vergelijken. Ik zag dat wij erg veel geld konden besparen door over te stappen naar een andere leverancier. Ik liet dit aan mijn vriendin zien en zij was erg blij dat ik dit wilde uitzoeken. Het bedrag dat wij besparen is best groot en kunnen wij goed gebruiken. Ik had niet gedacht dat het zo gemakkelijk was om energie leveranciers te vergelijken.

Ook gemakkelijk overstappen

Via de website van Slim met energie konden we niet alleen gemakkelijk energie leveranciers vergelijken, maar we konden ook de overstap regelen. We hoefden alleen onze gegevens in te vullen en daarna zou de nieuwe energieleverancier alles voor ons regelen. In ongeveer een half uur hadden wij uitgezocht hoe we konden besparen en waren wij naar een andere leverancier overgestapt. Voor energie leveranciers vergelijken is Slim met energie een goede keuze.

  • Je kan veel geld besparen
  • Je kan gemakkelijk opties selecteren
  • Gebruik je oude gegevens
  • Gemakkelijk overstappen naar andere leverancier
  • Wij waren snel klaar