Als je je ooit hebt afgevraagd hoe je het juiste glijmiddel kunt kiezen om seks naar een nieuw niveau van genot te brengen, ben ik hier om het voor je op te splitsen. Veel mensen geloven dat een vrouw altijd nat is als ze seksueel opgewonden raakt. Hoewel dit zeker waar kan zijn, zijn er veel redenen (stress, gebrek aan slaap en hormonen om er maar een paar te noemen) die ertoe kunnen leiden dat een opgewonden vrouw vaginale droogheid ervaart. Extra glijmiddel kan condooms zeker comfortabeler, aangenamer en natuurlijker maken. Maar vaak kan de combinatie van condooms en glijmiddelen niet effectief zijn tegen vaginale droogheid. Zie je, glijmiddelen worden aangebracht op condooms als ze eenmaal zijn opgerold en net voordat de condoomfolie wordt verzegeld. Dit resulteert in condooms die meestal inconsistent bewerkt zijn met glijmiddelen: nat aan de punt, terwijl deze vrij droog is langs de schacht en de basis. Gelukkig is er een manier om een ​​soepele werking te garanderen: door condoom bestendige glijmiddelen royaal aan de buitenkant van het condoom aan te brengen, wordt seks met condooms veel beter (en veel veiliger). Als je op zoek bent naar een glijmiddel, dan raad ik aan de webshop dokterlifestyle aan te bezoeken. Je vindt er niet alleen een veelzijdig aanbod aan condooms en glijmiddel, maar ook erectiepillen, seksspeeltjes, enz. Bovendien biedt dokterlifestyle niet alleen de beste prijs, maar ook elke week een aanbieding waar je van kunt profiteren. En als je je zorgen maakt over de verzending? Maak je geen zorgen, ze wordt je anoniem en discreet toegestuurd. Geef je seksleven een boost en bezoek vandaag nog www.dokterlifestyle.com.

Condoom Pro-tip: glijmiddelen zullen de ervaring van condooms verbeteren door enkele druppels in het condoom te doen

Ongeacht de reden (en of je condooms al dan niet gebruikt), het ontbreken van persoonlijke smering tijdens seks kan ongemakkelijk, afleidend en pijnlijk zijn. De meeste vrouwen ervaren vaak dat het gebruik van extra glijmiddelen zowel comfort als seksueel genot voor zowel haar als haar partner aanzienlijk verbeteren. Dit is waarschijnlijk de reden dat veel koppels die een hoogwaardig glijmiddel gebruiken, geen seks meer hebben zonder. Niet alle glijmiddelen zijn natuurlijk op dezelfde manier vervaardigd. De meest populaire zijn de op water en siliconen gebaseerde glijmiddelen. De op water gebaseerde glijmiddelen moeten mogelijk meerdere keren aangebracht worden. Ze zijn eenvoudig te verwijderen met water. Zoek naar hoogwaardige (lichaamsveilige) keuzes die aangeven dat ze petrochemisch, glycerine- en parabenenvrij zijn. De op siliconen gebaseerde glijmiddelen kunnen in water gebruikt worden (bubbelbaden, douches, meren, zwembaden). Deze glijmiddelen moeten minder vaak aangebracht worden (in vergelijking met op water gebaseerde). Om ze te verwijderen, gebruik je zeep en water nodig. Gebruik dit soort glijmiddel spaarzaam en vermijd ze op oppervlakken waar je later niet op wilt uitglijden. Enkele tips voor het gebruik van extra glijmiddel met condooms:

  • Gebruik altijd glijmiddel op waterbasis of siliconenbasis met latex condooms
  • Anders gezegd: gebruik nooit een glijmiddel op oliebasis met latex condooms (dit omvat babyolie, kokosolie, enz.), want je kunt het risico lopen dat het condoom scheurt!
  • Voeg altijd extra glijmiddel toe bij gebruik van dunne condooms
  • Smaakstoffen (ook op waterbasis) kunnen een zekere smaak aan de ervaring toevoegen.

Wist je dat je geen hele fles hoeft te kopen?

Kleine zakjes (denk aan reisformaat) zijn perfect voor het uitproberen van een nieuw glijmiddel (of twee) of voor op reis. Ze zijn handig en compact verpakt en daarom ideaal om mee te nemen op vakantie! Meestal zijn ze ongeveer even groot als een condoom-pakket, en goed voor eenmalig gebruik.