Ik vind het prachtig wat mijn kinderen allemaal voor me maken. Al die tekeningen en knutselwerkjes zijn echt supermooi. Als trotste moeder wil ik ze aan iedereen laten zien, maar ik ben er geen voorstander van om het allemaal op te hangen. Ik wil het niet met een plakbandje op de muur plakken omdat dit toch niet blijft hangen. En van een punaise ben ik geen voorstander omdat ik niet wil dat deze op de grond vallen. Dus ik maakte van mijn kast altijd maar mijn museum. Maar ik was daar niet zo gelukkig mee. Ik las toen een artikel over magneetverf en ik vond het briljant. Geen beschadiging op de muren maar toch de kunstwerken ophangen. Dat was iets wat ik moest proberen.

Magneetverf om alles op te hangen

De tekeningen stonden altijd in mijn kast maar hier waren ze niet voor iedereen te zien. Dat vond ik heel jammer want dit zijn natuurlijk mijn kunstwerkjes. En iedereen mag ze zien. Ik koos een muur uit die ik ging schilderen. Deze muur is nu onze magneetmuur. Ik vind het zo leuk om hier alles op te hangen. Er hangen nu tekeningen maar ook boodschappenbriefjes of andere briefjes van de kinderen. Het is superhandig en werkt ontzettend goed. Als ik dit eerder had geweten had ik het jaren geleden al op mijn muur gebruikt.

Verf voor je magneten gebruiken

Heb je nog een stapel magneten in huis liggen? En doe je daar nu niets mee. De muur beschadigingen wil je niet en dit zorgt er dan ook voor dat je nu niets op hangt. Misschien vind je het niet fijn om plakband te gebruiken en wil je geen punaises in je muur bevestigen. Deze kunnen natuurlijk altijd op de grond vallen en dat is niet heel prettig met jonge kinderen. Als je het ook belangrijk vindt om de  kunstwerken te laten zien van je kinderen gebruik dan magneetverf. Met magneetverf is er zo veel mogelijk, de muur is nu ons kleine museum. Deze verf is een geweldige oplossing waardoor we geen plakband of punaises hoeven te gebruiken. Het is een wonder om twee kleine kinderen te hebben. Mijn kinderen vinden het geweldig om te knutselen en te tekenen. Ze nemen dan ook de mooiste creaties mee naar huis. Deze creaties wil ik natuurlijk laten zien aan opa en oma en aan mijn vriendinnen. Nu kan ik alle mooie tekeningen op mijn magneetmuur plaatsen zodat iedereen het kan zien.

  • Door magneetverf beschadig je de muur niet.
  • Er zijn geen spijkers, punaises of andere dingen nodig.
  • Geen gaten in je muur omdat je iets wilt ophangen.
  • Dit is ideaal als je de muren in de originele staat moet achterlaten en niets mag beschadigen.
  • Of als je het niet fijn vindt om je muur te beschadigingen.

Magneetverf is super handig en leuk voor je kinderen. Mijn kinderen vinden het een groot feest om de eigen creaties op de muur te hangen. En misschien weet je niet goed of kinderen hier echt aandacht aan besteden. Maar ze kijken er elke dag naar en alle vriendjes die ze meenemen bekijken de tekeningen ook met veel plezier. De kinderen zijn echt trots op de muur. Het is een deel van ons huis die veel aandacht krijgt. En dat vind ik mooi want in elk huis waar kinderen wonen horen de kinderen ook aandacht te krijgen. Magneten werken veel beter dan plakband of punaises. Magneetverf is dan een geweldige oplossing. Ik ben zo blij met onze muur, deze is geschild met magneetverf waardoor ik nu alle kunstwerken gemakkelijk op hang. https://www.magneet-verf.nl.