Magneetverf is één van de laatste nieuwe ontwikkelingen als het gaat om speciaal verf. De ouderwetse magneetborden zijn vrijwel niet meer terug te vinden in kantoren, woonkamers of schoollokalen. De meeste mensen willen gaan voor groter en meer. Daarom kun je vanaf nu magneetverf kopen. Deze verf bestaande uit kleine metalen deeltjes, zorgen ervoor dat een oppervlakte bedekt met magneetverf magnetisch wordt. Het is dus niet langer nodig om grote metalen voorwerpen te zoeken om leuke magneetjes op te bewaren. Het maakt bij magneetverf niet uit waar je het op aanbrengt. Steenachtige ondergronden, waaronder muren, stuc- en pleisterwerk zijn geschikt, maar ook houten- en kunststofondergronden. Magneetverf maakt elk voorwerp magnetisch! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan de webshop van magneetverfmagneten.nl!

Magneetverf, hoe werkt het?

Deze speciaal verf is een latexverf op waterbasis. Met kleine Ferro-metaaldeeltjes (ijzer, nikkel en kobalt) wordt deze verf magnetisch. De functie van deze roestvrije magneetdeeltjes moge duidelijk zijn. Ze zorgen ervoor dat magneten blijven kleven. Hoe meer lagen verf je aanbrengt, hoe sterker het magnetische oppervlakte wordt. Wil je gebruik maken van zwaardere magneten of dikkere papiersoorten of andere leuke dingen met een magneet ophangen? Zorg dan voor voldoende lagen magneetverf. Het is sowieso noodzakelijk om minimaal twee lagen aan te brengen. Afhankelijk van de ondergrond is het nodig om eerst een grondlaag of primer aan te brengen en meerdere lagen magneetverf. Kies voor bijvoorbeeld een grote wand in jouw woonkamer of kantoor als giga magneetbord. Ideaal voor heel wat notities, aantekeningen of leuke decoratie voor thuis. Je bepaalt dus helemaal zelf hoe groot je het magnetische oppervlakte wilt hebben. Een bijkomend voordeel ten opzichte van van magneetborden is het feit dat je geen gaatjes hoeft te boren. Muren blijven hierdoor onbeschadigd. Een goede laag magneetverf, een mooie magneet en klaar! Ben je toe aan wat anders? Dan zitten er in ieder geval geen lelijke gaatjes in jouw muur of ander oppervlakte!

Welke kleuren magneetverf zijn er verkrijgbaar?

Magneetverf bestaat, zoals gezegd uit kleine metaaldeeltjes. Hierdoor kan de verf niet in elke kleur worden geleverd. Verfsoorten als Magnetic Paint of Magnetic Company komen echter heel dicht in de buurt met zeer licht grijs. Het is geen transparante of witte kleur, maar wel een moderne kleur die veelvuldig in woonkamers en kantoren terug komt. Is het toch niet helemaal jouw favoriete kleur? Dan is de lichte kleur eenvoudig overschilderbaar met een kleur naar wens. In ons assortiment vind je diverse verfsoorten die voordelig zijn en waarmee je kunt overschilderen. Om de magnetische aantrekkingskracht voldoende te houden, wordt aangeraden om minimaal drie magneetverf lagen aan te brengen als je deze wilt overschilderen in een andere kleur. Of wat dacht je van whiteboard of krijtverf? Ideaal te combineren voor een multifunctionele inzet!

Voordelen magneetverf bij magneetverfmagneten.nl:

  • Voordelige tarieven
  • Geschikt voor elk oppervlakte
  • Roestvrij
  • Overschilderbaar
  • Voorkomt beschadigingen aan muren of andere oppervlakten
  • Ideaal te combineren met krijt- of whiteboardverf
  • Snelle levertijden
  • Diverse schitterende magneten op voorraad
  • Inclusief alle schildersbenodigdheden
  • Handige uitleg en video’s

Ben je nog opzoek naar een gave speciaal verf? Kies dan voor magneetverf van magneetverfmagneten.nl! Op onze website vind je allerlei mooie magneten, diverse merken magneetverf en allerlei benodigdheden voor het schilderen. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op! Wij staan voor jou klaar.