Lang parkeren op Schiphol is de ideale oplossing voor reizigers die met de auto naar de luchthaven komen. Dit kunt u ook eenvoudig regelen, via het internet. Daarvoor bezoekt u de website van Schiphol Parkeren. Hier ziet u alle aanbieders van lang parkeren op Schiphol en kunt u snel het arrangement kiezen dat het best bij u past. U betaalt per dag een aantrekkelijk tarief. Voor drie dagen lang parkeren op Schiphol, betaalt u bijvoorbeeld slechts vijfenveertig euro. Gaat u tien dagen weg? Dan bent u voor minder dan zeventig euro al voorzien van een bewaakte parkeerplaats op parkeerplaats P3 bij Schiphol. Deze is eenvoudig te bereiken via de diverse toegangswegen die vanuit heel Nederland naar Schiphol leiden.

Lang parkeren Schiphol voor iedereen

Luchthaven Schiphol is voor veel zakelijke reizigers en vakantiegangers het vertrekpunt voor hun reis. Het is mogelijk met het openbaar vervoer naar de luchthaven te reizen, maar de auto nemen biedt een aantal voordelen. Zo kunt u met de auto altijd zelf bepalen wanneer u vertrekt en heeft u uw eigen vervoermiddel tot uw beschikking. Daarom kiest een aanzienlijk deel van de reizigers die via luchthaven Schiphol reist, voor vervoer met de auto naar het vliegveld. Daarvoor heeft de luchthaven een groot aantal parkeerplaatsen beschikbaar gesteld. Het is mogelijk hier kort te parkeren, om familie of vrienden af te zetten, of lang te parkeren, omdat u wellicht zelf een reis gaat maken. Het regelen van lang parkeren op Schiphol kunt u het beste voorafgaand aan uw reis doen. U moet immers al aan zo veel verschillende zaken denken bij een lange reis dat lang parkeren op Schiphol maar beter geregeld kan zijn. Zo voorkomt u stress op de dag van vertrek, of het gebrek aan een parkeerplek voor uw auto in het hoogseizoen. Bovendien kiest u zelf op welk parkeerterrein u staat, dus kunt u een perfecte plek uitzoeken ten opzichte van uw vertrekhal. 

Mogelijkheden lang parkeren Schiphol

Als u uw auto middels lang parkeren op Schiphol op de luchthaven wilt laten staan, heeft u de keuze uit diverse opties. U kiest bijvoorbeeld voor:

  • valet parking
  • park sleep fly
  • overdekt parkeren

Elk van deze opties heeft voordelen voor u als reiziger. Met valet parking kiest u bijvoorbeeld voor het gemak van een valet. Deze persoon zorgt ervoor dat uw auto geparkeerd wordt, zodat u direct door kunt naar uw terminal. U bent zo niet onnodig veel tijd kwijt op de parkeerplaats van Schiphol. Op de website kunt u alle voorwaarden inzien en de specificaties van elk pakket doorlezen. Dit kan gewoon op uw gemak, bij u thuis. Als u het pakket van uw keuze heeft gevonden, betaalt u eenvoudig online en krijgt u instructies per e-mail toegezonden. Op de dag van vertrek hoeft u alleen nog uw auto op de juiste parkeerplaats neer te zetten en u bent klaar voor vertrek. Bij terugkeer staat uw auto op dezelfde plek en kunt u deze direct meenemen. U heeft de betaling dan al voldaan, dus u rijdt direct naar huis vanaf de luchthaven. Lang parkeren op Schiphol regelt u dus gewoon eenvoudig vanuit huis! Deze dienst is uitstekend te combineren met korte of lange reizen vanaf de luchthaven. Kijk voor meer informatie op de website en reserveer vandaag uw parkeerplaats nog.