Nederlanders vinden het altijd leuk om een dagje naar de hoofdstad van ons land te gaan. Het moet ook gezegd worden dat er weinig steden meer entertainment bieden dan Amsterdam en dan hebben wij het nog niet eens gehad over de schoonheid van deze mooie stad. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer in onze stad zouden mogen verwelkomen. Wij heten u ook meteen welkom om een keer naar onze coffeeshop in Amsterdam te komen. Wij hebben hier alles wat u nodig heeft om een heerlijke dag te kunnen beleven in de hoofdstad. Onze coffeeshop in Amsterdam is een oase van rust in een stad die altijd in beweging is. Het is daarom ook dat wij u graag wat meer over onze coffeeshop in Amsterdam willen vertellen. Wij zijn gevestigd in het centrum en dat betekent dat wanneer u met de trein naar ons toekomt, u vanaf het station eenvoudig naar onze coffeeshop in Amsterdam kunt lopen. Mocht u de weg niet helemaal weten, dan raden wij u aan om ons adres even in uw telefoon op te slaan zodat u met uw gps moeiteloos naar ons toe kunt lopen. Wij heten u vervolgens van harte welkom in onze shop en wij kunnen u een heerlijk kopje koffie aanbieden. Veel mensen vinden het heel fijn om even met een lekker bakje troost te beginnen. Wij zorgen er altijd voor dat de koffie klaar staat en dat u lekker kunt gaan zitten. 

Onze coffeeshop in Amsterdam heet u van harte welkom

Als u naar onze coffeeshop in Amsterdam komt, dan wilt u natuurlijk niet alleen maar een kopje koffie drinken. Wij hebben tal van sterkere producten in ons aanbod en wij nodigen u uit om dit ook een keer te proberen. U zult merken dat onze medewerkers er alles aan doen om u zo goed mogelijk voor te lichten over de producten die wij in ons aanbod hebben. Wij vinden het in onze coffeeshop in Amsterdam namelijk belangrijk dat u weet wat er allemaal mogelijk is. Wij willen u vooral adviseren om niet meteen het sterkste te nemen dat wij in ons aanbod hebben. Veel mensen onderschatten namelijk de kracht van de producten die wij aanbieden. Vandaar dat onze medewerkers altijd bereikbaar zijn om even advies in te winnen. Zo zorgen wij er samen voor dat u een goede ervaring zult hebben in onze shop. Aarzel daarom niet langer meer en kom snel een keer kijken wat wij allemaal te bieden hebben op onze site coffeeshoptketeltje. Hier kunt u ook foto’s van onze gelegenheid zien. U zult zien dat wij u een zeer sfeervol geheel aanbieden. 

Wij hopen u snel te mogen ontmoeten

In de hoop dat wij u een duidelijk beeld hebben weten te schetsen van onze mogelijkheden, nodigen wij u uit om snel een keer bij ons langs te komen voor:

  • Een heerlijk kopje koffie 
  • Een goede joint
  • Een potje biljarten want ook dat is mogelijk in ons etablissement 

Kijk voor meer informatie over onze mogelijkheden even op coffeeshoptketeltje.nl.