Enkele maanden geleden liet een vriendin van mijn permanente make-up plaatsen bij de schoonheidssalon in Vinkeveen. In eerste instantie was ik hier vrij sceptisch over. Wil je nu echt voor altijd met dezelfde soort make-up rondlopen? Het woord permanente make-up is echter lichtelijk misleidend. Het is namelijk niet permanente make-up waar je de rest van je leven mee zult moeten doen. De make-up vervaagt op een gegeven moment weer en je kunt het dan dus laten zoals het is of het weer opnieuw laten doen. Hier gaat echter wel een flinke tijd overheen. Je kunt hier over het algemeen vanuit gaan dat het zeker een aantal maanden tot een fiks aantal jaar zal blijven. Daarna moet je het vaak weer even laten bijwerken. Toen ik hoorde dat de permanente make-up niet zo permanent was als ik dacht, heb ik ook een afspraak gemaakt hiervoor bij de schoonheidssalon in Vinkeveen. Ik heb hier ervoor gekozen om de volgende plekken te laten voorzien van permanente make-up bij de schoonheidssalon in Vinkeveen:

  • Lippen
  • Ogen
  • Wenkbrauwen

Dit zijn vrijwel de drie plekken waar je altijd voor kunt kiezen wanneer je gaat voor permanente make-up bij de schoonheidssalon in Vinkeveen. Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om bijvoorbeeld littekentjes weg te laten werken. Gelukkig was dit bij mij niet nodig.

De service bij de schoonheidssalon in Vinkeveen

Toen ik eenmaal een afspraak ging maken bij de schoonheidssalon in Vinkeveen was ik er vrijwel meteen van onder de indruk hoe goed de service is bij Salon Jacqueline. Ze begrijpen hier hoe fijn het is om meteen een vriendelijke medewerker aan de telefoon te krijgen die je natuurlijk op een uitstekende manier kan helpen. Toen ik voor het eerst opbelde, had ik nog wel een aantal vragen over wat ze nu precies voor me konden betekenen bij de schoonheidssalon in Vinkeveen. Ik vroeg de medewerkster dan ook of ze het erg vond als ik een aantal vragen stelden en dit vond ze uiteraard geen enkel probleem. Met een eindeloos geduld beantwoordde ze alle vragen die ik had en daar was ik maar wat blij mee! Ik kon daarna met een gerust hart een afspraak maken bij de schoonheidssalon in Vinkeveen. En ook dat was heel erg makkelijk om te doen. Ondanks het drukke schema van mijn werk hadden we zo een plekje gevonden voor mij!

Meer informatie over de behandelingen

Wanneer jij ook graag naar de schoonheidssalon in Vinkeveen wilt komen, bijvoorbeeld voor het laten aanbrengen van permanente make-up, dan kan ik je dat natuurlijk aanraden! Je kunt van tevoren een kijkje nemen op de website https://schoonheidssalon-vinkeveen.nl/#. Hier zul je een goed idee krijgen van wat ze nu precies hier voor je kunnen doen. Wil jij niet kiezen voor permanente make-up, maar misschien voor een van de vele andere behandelingen die ze hier hebben? Kom dan zeker eens even kijken op de website https://schoonheidssalon-vinkeveen.nl/. Je vindt hier uiteraard een goed overzicht van alle behandelingen die zij hier voor je in het assortiment hebben. Je kunt er altijd op rekenen dat de kwaliteit hiervan uitstekend is en dat je zeer tevreden zult zijn over het eindresultaat. Dit was bij mij ook zeker het geval. Het is in het begin wel even wennen dat je gewoon wakker wordt met make-up op je gezicht, maar het is zo fijn om hier eigenlijk niet meer over na hoeven te denken. Ik kan het vrijwel iedere vrouw aanraden om hiervoor te kiezen! En dat natuurlijk bij de schoonheidssalon in Vinkeveen.

Lees meer…