Kerstpakketten nodig? Surf eens naar kerstpakketonline.nl, dit bespaart tijd en daarnaast levert dit een uniek pakket op. Want kerst, het is alweer bijna zover. Althans, het is nu september maar bijna iedereen heeft het alweer over december. Over kerstpakketten, over het diner, want waar zullen we dit jaar eens hen gaan? Volgen we onze oude traditie of kiezen we toch voor iets geheel nieuws? Het is de vraag of het leuk is om ieder jaar hetzelfde te doen, maar als de kerst bestaat uit het bezoeken van een warm land, zien wij niet in waarom er niet gekozen kan worden voor hetzelfde. Dit in tegenstelling tot kerstpakketten, die ieder jaar toch wel uniek moeten zijn. Dit is best een opgave voor een werkgever, want je wilt toch wel meer geven dan alleen een flesje wijn en wat kaas? Ieder jaar hetzelfde kerstpakket valt namelijk op, vooral als jij als medewerker al langer aan het werk bent bij dezelfde werkgever. Kerstpakketten moeten dus uniek zijn, daar zijn wij in ieder geval van overtuigd. Maar wat zijn dan creatieve kerstpakketten? Waar vind je die en hoe moeten werkgevers deze maken? Dit artikel gaat over unieke kerstpakketten, in de hoop dat jij als werkgever een uniek pakket mag ontvangen als het weer (bijna) kerst is.

Het belang van onderscheidingskracht

Tuurlijk gaan werknemers het kerstpakket van hun bedrijf vergelijken met die van andere bedrijven. Wie heeft er het leukste pakket ontvangen? En vooral de waarde wordt vergeleken. Het belang van onderscheidingskracht is groot, niet alleen op de werkvloer maar ook binnen de familie. Dit is met name zo vanwege de volgende redenen: 

  • Als jij je onderscheid van anderen onthoudt men je beter
  • Het maakt het geven van een dergelijk pakket leuker
  • Iets unieks is altijd beter dan altijd hetzelfde
Het is een feit dat als jij iets unieks geeft, iemand je beter onthoudt. Dit gaat niet op voor de situaties dat je opnieuw een flesje wijn en een kaasje ontvangt, want dit heb je namelijk elk jaar al ontvangen. Een leuk pakket met bijvoorbeeld een glas met jouw naam erop, hoe leuk zou dat zijn? Jij koppelt dit glas de eerstkomende jaren gelijk aan de persoon van wie jij jouw pakket hebt gekregen. Daarnaast is het voor degene die iets geeft ook veel leuker, omdat het element van voorspelbaarheid is weggevallen. 

Waar koop je dan unieke kerstpakketten?

We eindigen met het beantwoorden van de volgende vraag, want waar koop je dan die unieke kerstpakketten? Zoals in het begin al aangegeven stond, kerstpakketten kun je kopen via kerstpakketonline.nl. Het is natuurlijk niet zo dat je alleen als werkgever-werknemer een kerstpakket verstrekt dan wel ontvangt, je kunt ook binnen je familie een kerstpakket verstrekken. Maar ook dan geldt de eis van een uniek pakket weer. Deze eis, daar kun je niet omheen. Gelukkig bestaan er nog sites als deze, zodat kan worden voorkomen dat het een traditie blijft dat een pakket met kerst eentonig, saai en vooral voorspelbaar is. Want dat is natuurlijk wel het laatste dat we willen, voorspelbaarheid. Verrassingen zijn namelijk ook hartstikke leuk!