Al jarenlang kun je Sinterklaas, Americo en alle pieten volgen via het programma De Club van Sinterklaas. Maar wist je dat ze ook een YouTube kanaal hebben? Daar vindt je dit jaar voor het eerst een reeks afleveringen genaamd pietentube. In deze afleveringen kun je Sinterklaas en al zijn pieten in actie zien, en zo op de hoogte blijven van hun avonturen en gekke capriolen. De pieten zitten namelijk nooit stil en op de pakjesboot is er altijd wel wat te beleven. Wist je bijvoorbeeld dat er een speciale muziekpiet is die altijd voor de leukste liedjes zorgt? Deze piet is super goed in muziek maken en heeft al diverse hitjes gescoord. Kun jij ze al meezingen? Zo niet, dan moet je zeker pietentube gaan kijken, dan ken je ze binnen de kortste keren uit je hoofd.

Sinterklaasliedjes meezingen op pietentube

Wat is er nu leuker dan meezingen met sinterklaasliedjes? Niets toch? Als jij ook zo van zingen en dansen houdt zou je zeker eens pietentube moeten gaan kijken. Daar kun je namelijk meezingen met de leukste hitjes van De Club van Sinterklaas, en de dansjes leren die de pieten erbij hebben verzonnen. Pietentube bekijken kan gewoon via YouTube, als je klikt op het kanaal van De Club van Sinterklaas. Daar vindt je alle filmpjes die de Club van Sinterklaas in het verleden al heeft gemaakt, plus de nieuwe Pietentube afleveringen. Wist je trouwens al dat deze worden gepresenteerd door influencer Ronald en brugklas-ster Belle Zimmerman? Dit gezellige duo praat je bij over wat de pieten allemaal meemaken, en laat je ook zien wat er allemaal misgaat, want we weten allemaal dat pietjes soms een beetje onhandig zijn, toch?

Pietenfilmpjes bekijken via pieten tube

Ronald en Belle nemen je mee in het huis van Sinterklaas, en laten jou zien hoe de voorbereidingen op het grote sinterklaasfeest in zijn werk gaan. En natuurlijk gaat er daarbij vanalles mis. Maar gelukkig weet Sinterklaas het altijd weer op te lossen en komt alles weer op zijn pootjes terecht. Maar bereid je wel voor op spannende afleveringen van Pietentube, want soms scheelt het niet veel of het hele sinterklaasfeest loopt volledig in de soep! Kijk je mee?