Kunststof inklapbare kratten zijn ontzettend handig. Je kunt ze overal voor inzetten. Ze zijn steviger dan kartonnen dozen en omdat ze inklapbaar zijn, zijn ze ook gemakkelijk mee te nemen en op te bergen. Kunststof inklapbare kratten zijn overal te koop, maar wanneer je er veel nodig hebt of in verschillende maten nodig hebt, dan kun je ze het beste bestellen bij Boxpall Benelux.  

Bestel je kunststof inklapbare kratten online bij Boxpall Benelux 

Het maakt niet uit waar je kunststof inklapbare kratten voor nodig hebt, je kunt ze in alle gevallen gemakkelijk bestellen via Boxpall Benelux. Zelf heb ik daar ook mijn kunststof inklapbare kratten en ik wil niets anders meer gebruiken. Ik heb namelijk een eigen bedrijfje in knuffels. Ik verkoop namelijk handgemaakte knuffels. Dit doe ik op aanvraag, maar meestal ook gewoon uit mezelf. Mensen kunnen dan online bij mij een verzoek indienen van een knuffel die zij willen hebben en die maak ik dan voor ze op maat. De knuffels die ik uit mezelf maak, zet ik vervolgens ook online om te verkopen. Ik sta echter met mijn knuffels ook vaak op conventies. Ik huur dan een standje in de verkopersruimte en verkoop mijn knuffels direct aan de bezoekers. Voorheen gebruikte ik kartonnen dozen om mijn knuffels mee naar de conventie te vervoeren en het overschot ook weer mee terug te nemen, maar dat werkte niet echt. Omdat ik altijd ontzettend veel knuffels heb, heb ik ook veel dozen nodig. Het probleem met kartonnen dozen is dat ze gemakkelijk kunnen scheuren en erg veel ruimte innemen. Wanneer ik na de conventie dan weer terug naar huis ging, zat ik met meerdere lege dozen die of onnodig veel plaats in beslag namen, of die ik dan maar weg moest gooien. Dat is natuurlijk zonde. Om die reden heb ik ervoor gekozen om over te stappen op kunststof inklapbare kratten. Deze zijn een stuk steviger dan de dozen die ik gebruikte en je kunt ze gemakkelijk inklappen wanneer er niets in zit. Zo kan ik de kunststof inklapbare kratten thuis dus netjes opbergen en nemen ze niet veel ruimte in in de auto wanneer ik van een conventie terug naar huis rijd. Deze kratten bestel ik online bij Boxpall Benelux. Ik kan ze daar bestellen in verschillende formaten, waardoor ik minder kratten nodig heb. Bij Boxpall Benelux kun je echter voor meer dan alleen kratten terecht. Je vindt er op de website bijvoorbeeld ook: 

  • Kunststof bakken 
  • Paletbozen 
  • Kunststof pallets 
  • Hygiëneboxen 
  • Accessoires 

Je kunt dus voor alles wat je nodig hebt voor vervoer en opslag terecht bij Boxpall Benelux. Je kunt gemakkelijk via de site grote aantallen boxen bestellen en deze worden ook nog eens razendsnel thuisbezorgd. Ik ben ontzettend blij met de kratten van Boxpall Benelux. Ze waren zeer betaalbaar en ook nog eens zeer stevig. Ik gebruik de kratten nu al meer dan een jaar en ze zijn allemaal nog in perfecte staat.  

Bestel gemakkelijk je kratten online 

Als jij nu ook op zoek bent naar kunststof inklapbare kratten dingen in op te slaan of in te vervoeren, kijk dan eens op boxpall.nl. Daar vind je het ruime aanbod van kratten en andere kunststof producten. Je kunt bij Boxpall Benelux echt voor van alles terecht. Je kunt via de site gemakkelijk je kratten of je boxen online bestellen en je krijgt ze vervolgens binnen enkele dagen thuisgestuurd. De kratten van Boxpall Benelux zijn daarnaast ook erg stevig en ze zijn gemakkelijk in te klappen en uit te vouwen. Zo kun je dus gemakkelijk alles vervoeren en wanneer je de krat niet meer nodig hebt, berg je hem weer op.