Als je een kale kruin hebt en daar zeer ontevreden over bent, dan is het belangrijk om daar wat aan te doen. Alles wat je onvrede bezorgt en waar je wat aan kunt doen, dien je te allen tijde aan te pakken. Onvrede is slecht en tevredenheid is goed. Aangezien we ons liever goed willen voelen is het belangrijk om oorzaken van onvrede aan te pakken. De logica is onbetwistbaar. Mocht je er niets aan doen, terwijl je wel de mogelijkheid hebt, dan ontneem je jezelf het recht om te klagen. Ben je kaal of kalend en heb je hier geen vrede mee, kies dan voor een haartransplantatie in Turkije via Esteworld. Kies je hier dus niet voor en blijf je kaal of kalend door je leven gaan, dan dien je je daar dus ook bij neer te leggen. Hetzelfde geldt immers voor iemand die te dik is en hier wat aan kan doen. We hebben het dan dus over mensen die niet door toedoen van een medische kwaal te dik zijn, maar door te weinig beweging en ongezond voedsel. Op het moment dat je ontevreden bent over je lichaam en deze onvrede ook uit, maar tegelijkertijd niet meer gaat bewegen en ongezond blijft eten, dan ontneem je jezelf het recht om te klagen. Je hebt immers de mogelijkheid om er wat aan te doen. Dat wil niet zeggen dat je er wat aan moet doen, want je leeft in een vrij land. Ook als je kalend bent, dan is er niemand die jouw verplicht om gebruik te maken van een haartransplantatie. Maar als je je stoort aan het gebrek aan haar en als het je geluk in de weg staat, dan is het uiteraard volstrekt irrationeel als je niet van alle mogelijkheden gebruik maakt om deze bron van onvrede te verwijderen. Waarom zou je met een lege maag blijven rondlopen als er een bord met eten voor je neus staat? Waarom zou je met dichtgeknepen ogen bijna blind blijven rondlopen als je een zonnebril bij de hand hebt? Het idee is overal hetzelfde, want in al deze gevallen is er een mogelijkheid om de bron van je onvrede weg te nemen. In het geval van haarverlies, kun je dus kiezen voor een haartransplantatie. Het is echter wel van belang dat je kiest voor een professionele kliniek waarbij de kans op succes gegarandeerd is. Je zou jezelf wel redelijkerwijs kunnen wijsmaken dat je niet kiest voor een haartransplantatie, omdat dit toch niet succesvol zal zijn. Als je kiest voor inferieure klinieken, dan valt hier zeker wat voor te zeggen. Maar als je kiest voor Esteworld in Turkije, dan is succes in principe gegarandeerd.

Kies voor de haartransplantatie bij Esteworld in Turkije

Als je helemaal klaar bent met je kale kruin, dan kun je dus kiezen voor een haartransplantatie bij Esteworld. Esteworld heeft 65 klinieken over de hele wereld en de dichtstbijzijnde voor jou als Nederlander is de kliniek in Turkije. Maar voor een consult en de nazorg is er ook een kliniek in Nederland.

Enkele voordelen op een rijtje

Op de site van esteworld-haartransplantatie.nl vind je alvast de nodige voordelen van een haartransplantatie bij Esteworld: 

  • Direct contact
  • Nederlandse Begeleiding
  • Gratis consult/nazorg