Een keer extra zorg behoeven, hoeft niet direct te betekenen dat u in geldproblemen komt. Indien er persoonlijke omstandigheden of door toedoen van een lichamelijke of geestelijke beperking extra zorg nodig is, dan kan het zijn dat deze zorg voor de financiële administratie niet meer vanzelfsprekend is. Hierbij kan beschermingsbewind in Venlo een oplossing zijn. Beschermingsbewind in Venlo kan er namelijk voor zorgen dat uw financiën goed geregeld zijn met betrekking tot de zorg. Bij Zorg & Budget kunt u terecht voor uw beschermingsbewind in Venlo. Wij leggen u graag uit wat onze werkzaamheden zijn op het gebied van beschermingsbewind in Venlo en hoe u met ons in contact komt. Daarnaast vertellen wij u ook graag meer over de voordelen, zodat u direct een goede afweging kunt maken.

Altijd persoonlijke begeleiding met beschermingsbewind in Venlo

Met beschermingsbewind in Venlo bent zowel u als de cliënt zeker van het feit dat de financiën goed geregeld worden. Een beschermingsbewind in Venlo is niet alleen geschikt voor mensen die hinder ondervinden van lichamelijke of mentale problemen. Ook voor cliënten met schulden van grote omvang is het instellen van een bewindvoering een goede tijdelijke keuze. Dit geeft een prima ondersteuning en begeleiding tot de problematiek volledig is opgelost. Bewindvoering moet normaal gesproken aangevraagd worden via de kantonrechter. Wij kunnen u persoonlijk en professioneel bijstaan als u op zoek bent naar beschermingsbewind in Venlo. Hierbij geniet u van de volgende voordelen:

  • Professionele begeleiding
  • Overzichtelijke inventarisatie van inkomsten en uitgaven
  • Professioneel budgetplan
  • Vaste lasten doorbetaald
  • Openen van bankrekening geregeld
  • Verwerken van poststukken
  • Storten van leefgeld geregeld
  • Informeren en adviseren bij juridische situaties

Zodra u met ons in contact komt voor beschermingsbewind in Venlo, dan kijken wij als eerste naar uw inkomsten en uitgaven, zodat er goed zicht is op uw financiële situatie. Van daaruit stellen wij een budgetplan op, waardoor u weet waar u aan toe bent. Wij regelen tevens ook alle zaken rondom een bankrekening, de verwerking van alle poststukken en het leefgeld. Uw vaste lasten worden tevens netjes doorbetaald, zodat de financiële schulden op dat gebied niet verder oplopen. Het toeleiden naar een schuldhulpverleningstraject en het begeleiden en ondersteunen tijdens dit traject behoort immers tot onze dienstverlening. Wij kunnen u hier altijd over adviseren tijdens een kennismakingsgesprek, waarin u eenvoudig uw situatie met ons kunt bespreken en wij van daaruit alle mogelijkheden voor u op een rijtje kunnen zetten. Zo weet u direct waar u aan toe bent met beschermingsbewind in Venlo en hoe wij u van dienst kunnen zijn om zo snel mogelijk weer uit de schulden te komen.

Tegen lage tarieven snel schuldenvrij

Zorg & Budget is het adres waar u moet zijn voor de beste begeleiding bij bewindvoering. Wij begeleiden mensen in financiële crisis vanuit een sociale insteek. Jaren ervaring in maatschappelijke dienstverlening zorgt ervoor dat de begeleiding en coaching op een persoonlijke en deskundige wijze worden uitgevoerd. Met onze werkzaamheden worden verdere schulden voorkomen en kunt u na een aantal jaren, afhankelijk van uw situatie, weer schuldenvrij door het leven gaan. Wanneer financiën niet behoorlijk behartigd kunnen worden vanwege lichamelijke en/of geestelijke toestand is beschermingsbewind gewenst. Een verzoek voor onderbewindstelling moet worden aangevraagd bij de rechtbank. Wij bieden tegen lage tarieven begeleiding en coaching binnen en buiten de regio Venlo. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie of de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op http://zorgenbudget.nl/. Onze medewerkers helpen u dan graag verder.