Mijn fiets was onlangs gestolen en toen moest ik een nieuwe fiets hebben. Nu was het mijn eigen fout. Het was een fiets die ik al heel lang had en ik had hem even niet op slot gezet toen ik naar de supermarkt ben gegaan. Dan vraag je er natuurlijk om en omdat ik toch al eens had zitten denken over de aanschaf van een nieuwe fiets was dit meteen een goede aanleiding om eens bij een fietsenwinkel in Apeldoorn te gaan kijken voor een nieuwe fiets. Ik ben toen op zoek gegaan naar een fietsenwinkel in Apeldoorn die goed aangeschreven staat en via www.uwfietsspecialist.nl ben ik toen terecht gekomen bij Harleman Tweewielers. Deze fietsenmaker en fietsenwinkel in Apeldoorn verkoopt nieuwe en tweedehands fietsen en zelfs e-bikes. Dat was voor mij aanleiding genoeg om een keer naar deze fietsenmaker in Apeldoorn te gaan om te zien wat ze hier in het assortiment hebben.

Het assortiment van deze fietsenwinkel in Apeldoorn

Omdat ik zelf in Apeldoorn woonachtig ben was het voor mij natuurlijk logisch om een fietsenwinkel in Apeldoorn te zoeken waar ik een mooie nieuwe damesfiets zou kunnen kopen. Bij Harleman Tweewielers bleek ik hierbij aan het juiste adres. Hier verkopen ze:

  • Herenfietsen
  • Damesfietsen
  • Kinderfietsen
  • Racefietsen
  • Mountainbikes
  • E-bikes

Ik ben de winkel binnengestapt en heb daar eerst even uitgebreid rondgekeken. Ik kreeg daarbij hulp van iemand die daar werkzaam is en ik vertelde zo het verhaal dat mijn fiets gestolen is en dat ik op zoek was naar een nieuwe damesfiets omdat ik toch een fiets nodig heb om mee naar mijn werk te kunnen gaan. Het moet een mooie en stevige fiets zijn, waarop ik ook fietstassen kan plaatsen, zodat ik er ook mijn boodschappen mee kan doen. Het merk maakte mij daarbij nog niet zo veel uit. Ik ben niet merk gebonden, mits het een goed en betrouwbaar merk is waarvan ik zeker weet dat de fiets een tijd mee zal gaan. Dit was geen enkel probleem en ik werd heel zorgvuldig meegenomen langs de verschillende soorten fietsen van de merken die bij deze fietsenwinkel in Apeldoorn worden verkocht. Alle details hebben we daarbij besproken. Versnellingen, remmen, het soort zadel. Ik vind wat dat betreft de aandacht die je als klant krijgt bij deze fietsenwinkel in Apeldoorn wel heel goed. Ze zijn heel zorgvuldig in de benadering van hun klanten en houden rekening met alle wensen. Ze leggen daarnaast heel goed uit wat de voordelen, maar ook de nadelen zijn van verschillende soorten fietsen. Er wordt daarnaast bij deze fietsenwinkel ook gekeken naar de juiste maat van de fiets. Ik heb altijd het gevoel gehad dat mijn vorige fiets iets te groot voor mij was. Nu ik toch een nieuwe fiets wilde kopen leek het mij wel verstandig om dit te melden bij deze fietsenwinkel in Apeldoorn, zodat ze daar rekening mee konden houden. Nog voor ik het wist had de medewerker een fiets voor mij gepakt waarbij hij aangaf dat die qua maat perfect voor mij zou zijn. Toen ik op de fiets stapte wist ik meteen dat hij gelijk had.

Zeer goede service bij aanschaf van een fiets

Ik heb even een rondje op deze fiets mogen fiets en dat was voor mij heel prettig. Ik kon echt merken dat de hoogte van de fiets goed aansloot bij mijn eigen lengten en dat is wel een verademing. Ik meer informatie over deze fiets gevraagd en werd volledig voorzien in alle specificaties. Uiteindelijk is dit ook de fiets geworden die ik bij deze fietsenwinkel in Apeldoorn heb aangeschaft. Ik ben er zo gelukkig mee. Hij fietst fantastisch.