Mijn vriendin en ik hebben begin dit jaar ons eerste huis samen gekocht en zijn er erg blij mee. Wij hebben een wat ouder huis gekocht voor een goede prijs, maar moeten er nog wel veel aan verbouwen. Gelukkig kunnen een aantal vrienden helpen om het een en ander te verbouwen. Wij hadden al een mooie badkamer in gedachten, maar konden helaas deze stijl niet vinden bij bedrijven in de buurt. Daarom wilden wij een badmeubel in Enschede laten maken, zodat het precies zo zou worden zoals Een nieuw badmeubel in Enschede laten makenwij wilden. Het bedrijf Het Ambacht Losser kon het meubel precies op maat maken, zodat het perfect in onze badkamer zou passen. Mijn vrienden en ik waren al een tijdje op zoek naar een mooi en betaalbaar huis, maar zagen dat er weinig keuze was in onze prijsklasse. De huizen waren erg klein, of er moest nog veel aan gedaan worden. Gelukkig heb ik verschillende vrienden die aanboden om te helpen met de verbouwing, zodat wij veel geld konden besparen. Wij vonden een mooi huisje en hadden een overzicht gemaakt van hoe wij de kamers wilden hebben. Voor de badkamer waren wij langs geweest bij een aantal bedrijven, maar waren daar niet helemaal tevreden over. Wij besloten uiteindelijk om een badmeubel in Enschede te laten maken. Een van mijn vrienden werkt in de bouw en wilde helpen om de badkamer te verbouwen. Hij kon ons precies vertellen wat wij moesten bestellen en waar wij de materialen het beste konden kopen. Wij hebben een speciale hoek in de badkamer, waar wij mooi een badmeubel konden plaatsen. Wij wilden graag dat de badmeubel precies in de hoek zou passen, daarom wilden wij op maat een badmeubel in Enschede bestellen.

Op maat een badmeubel in Enschede laten maken

Wij gingen op zoek naar bedrijven die een badmeubel in Enschede konden maken en vonden diverse opties. Een van de bedrijven dit wij hadden gevonden was Het Ambacht Losser en dit bedrijf leek ons een goede keuze. Dit bedrijf maakt meubels op maat, zoals stoelen, kasten, maar ook badkamermeubels. Wij maakten een afspraak met het bedrijf en legden uit wat wij wilden laten maken. Dit bedrijf gaf ons goede tips over het soort hout en de uitwerking en kon ons verschillende voorbeelden laten zien. Wij konden het badmeubel in Enschede voor een goede prijs door dit bedrijf laten maken en besloten om dit te laten doen.

De badkamer is erg mooi geworden

Ruim een week geleden is het badmeubel geleverd en onze vriend kon het al snel inbouwen. Het badmeubel was het laatste wat nog gedaan moest worden in de badkamer. Wij zijn erg blij met het resultaat en de badkamer is erg mooi geworden. Het badkamermeubel past precies en past goed bij de rest van de badkamer. Wij raden Het Ambacht Losser aan voor het maken van een badmeubel in Enschede.

  • Dit bedrijf maakt verschillende soorten meubels op maat
  • Wij zagen veel mooie voorbeelden
  • Het bedrijf gaf ons goed advies
  • Zij konden het meubel maken voor een goede prijs
  • Het badmeubel is erg mooi geworden en past precies