Een van de populairste eetkamerstoelen in Nederland en België moet wel de DSW stoel zijn. Deze veelzijdige en minimalistische modellen passen werkelijk in ieder interieur en heeft dankzij het gebruik van kunststof in combinatie met hout een prachtig contrast. Zo zie je Eames DSW stoelen in horeca gelegenheden ook regelmatig voorbij komen. Maar het meest zie je de Eames DSW stoel in een privéomgeving, bijvoorbeeld als eettafelstoel maar ook als bijzet stoeltje.

Kleuren DSW stoel

De Eames DSW Replica stoel zie je tegenwoordig in vele kleuren. Zo heeft Cavel Design ook vele kleurcombinaties van de DSW chair. U kunt kiezen welk onderstel u wilt. Cavel Design heeft voor de DSW stoel naturel beuken houten poten of walnoot poten. Daarbij is uiteraard ook de uitvoering met een chromen eifel onderstel verkrijgbaar onder de naam Eames DSR Stoel. De beschikbare kleuren voor de DSW stoel bij Cavel Design zijn:

  • Wit
  • Baby blauw
  • Okergold
  • Peach
  • Petrol
  • Rood
  • Rose Quarts
  • Serenity
  • Warm grijs
  • Zwart

De zitting is zoals u ziet verkrijgbaar in vele kleuren. De meest verkochte DSW stoel van Cavel Design is de witte uitvoering. Cavel Design heeft verder ook alle gangbare kleuren voorradig en laat de DSW zittingen speciaal op de kleuren van het jaar mengen. Zo vindt u exclusief bij Cavel Design de Eames DSW Stoel in Rose Quarts, Serenity Blue/Purple, Peach en Okergold. Deze kleuren zijn vooral prachtig en uniek in combinatie met de walnoot poten van de DSW stoel. De DSW stoelen zijn ook verkrijgbaar in een verhoogde versie, namelijk de DSW barkruk. Qua design identiek en tevens leverbaar in 10 verschillende kleuren.

De DSW barkruk is dus de verhoogde versie van de DSW stoel. Ook deze zijn beschikbaar in de 10 prachtige verschillende kleuren, en passen naast in huis, ook uitstekend in horeca gelegenheden.

Cavel Design

Cavel Design is een online aanbieder van hoge kwaliteit design meubels. Daarbij doen ze het uiterste om de beste service te bieden op de markt. Innoveren en constant maximaliseren van de service is hun belangrijkste streven. De ongeëvenaarde kwaliteit en service spreekt voor zichzelf. Cavel Design staat garant voor de hoogste kwaliteit design meubilair. Grote aandacht gaat naar het technische aspect van de producten. Hun visie is om perfecte kwaliteit te leveren volgens de hoogste kwaliteit standaarden, en dat voor betaalbare prijzen. Dit is mogelijk door te werken met verschillende teams om de kwaliteit te garanderen. De controle begint al bij productie en word met grote zorg gewaarborgd tot in uw interieur. Daarbij geven ze 2 jaar garantie op alle producten. Bij Cavel Design mag u absolute top kwaliteit verwachten en niks minder. U hoeft bij Cavel Design dus absoluut niet bang te zijn dat de DSW stoel van mindere kwaliteit is dan verwacht. Ze zorgen er altijd voor dat de klant tevreden is, en dit blijkt ook uit de beoordelingen die ze van voorgaande klanten hebben gekregen. Met een gemiddelde van een 9.3 zou u niet eens meer moeten twijfelen, en bent u gegarandeerd van de best mogelijke DSW stoel op het internet of in de winkel. U kunt tijdens het bestellen al het nodige al zelf invullen. Tijdens het bestellen kunt u zien of het product op voorraad is. Daarbij kunt u in het bestelproces ook alle mogelijke afleverdatums zien en zelf kiezen welke datum u wilt dat uw bestelling bezorgd en gemonteerd wordt. Uiterlijk een dag voor bezorging zal de transporteur u ook nog een mail sturen tijdsindicatie met venster van 2 uur en contactgegevens van de desbetreffende monteur.