Als het op vloeren aankomt voor in je woning, dan heb je tal van verschillende mogelijkheden. Welke vloer uiteindelijk het beste bij jou en je interieur past, hangt af van verschillende factoren. Je kunt via lab21 bijvoorbeeld een mooie klik PVC vloer kopen. De overwegingen die deze optie tot een geschikte keuze maken hangen vaak samen met prijs, duurzaamheid en eenvoud. PVC is namelijk een duurzaam materiaal dat lang mee gaat en zeer onderhoudsvriendelijk is. Dat betekent dat je er niet heel veel aandacht aan hoeft te spenderen zodra de klik PVC vloer eenmaal ligt en dat is wel zo makkelijk. Omdat PVC geen echt hout is, is het ook meteen een stuk goedkoper. Toch is de kwaliteit van PVC heel hoog. Dat betekent dat de vloer niet snel zal beschadigen en ook vervelende vlekken door vocht zullen niet snel ontstaan. Dus wanneer jij op zoek bent naar een mooie duurzame vloer die weinig onderhoud vergt, dan is een klik PVC vloer uiteraard ideaal. Mensen die toch liever kiezen voor hout vanwege het uiterlijk, dienen te beseffen dat een goede klik PVC vloer eigenlijk nauwelijks van echt hout is te onderscheiden. Aangezien een kwalitatief hoogwaardige PVC klikvloer dus bijna hetzelfde uiterlijk heeft als een echte houten vloer, is het wellicht toch te overwegen om voor de PVC optie te kiezen. Helemaal als je je bedenkt dat de PVC klikvloer een stuk goedkoper is en duurzamer. Daardoor gaat de vloer langer mee gaat en vergt deze veel minder onderhoud dan een houten vloer. Daarnaast is het natuurlijk zo dat een klik PVC vloer makkelijk is te leggen. Via een handig kliksysteem kan zelfs de meest onhandige klusser zelf aan de slag met het leggen van de vloer. Daardoor bespaar je ook nog eens flink op de kosten van een professional die de vloer moet leggen. Als je het zelf doet, dan hoef je deze professional immers niet in te schakelen. Verder is het zo dat je door het idee van PVC, namelijk dat je werkt met afbeeldingen of foto’s, enorm veel opties hebt qua kleur, motief, uitstraling, et cetera. Dat maakt PVC een heel veelzijdig materiaal waar je werkelijk alle kanten mee op kunt. Dat zorgt er ook voor dat er vrijwel altijd een optie is wat betreft een PVC vloer die past in jouw woning. 

Waarom een klik PVC vloer van lab21?

Wellicht vraag je je af waarom je er goed aan doet om een vloer te kopen bij lab21. Zoals gezegd profiteer je bij deze winkel van enorm lage prijzen. Maar op de site van lab21.nl zie je ook een aantal andere voordelen waar jij als klant van kunt profiteren. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Vloeren van 35 topmerken
  • Eigen legservice
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • 10 vestigingen in Nederland

Kortom, het is eigenlijk altijd een goed idee om een vloer te bestellen bij deze winkel. 

Ook andere vloeren vind je bij lab21

Uiteraard is lab21 niet alleen maar gespecialiseerd in klik PVC. Je kunt bij deze winkel ook andere soorten van PVC vloeren bestellen en natuurlijk ook vloeren van laminaat of hout. 

Lees meer…