Je kent het wel: je hebt een huis gekocht en de keuken is best oke, maar de deuren zien er niet meer uit. Wat doe je dan? Schaf je een hele nieuwe dure keuken aan of ga je naar Eiken Keukenfronten voor de mooiste design keukenfronten Haarlem? Misschien woon je in het huis van je dromen, maar is de keuken behoorlijk gedateerd. Je wilt graag een make-over, zonder dat je wekenlang in de troep zit van de verbouwing. Met Keukenfronten Haarlem van Eiken Keukenfronten ben je aan het goede adres: je bent zeer waarschijnlijk goedkoper uit én je hebt een supermooie trendy keuken, zonder dat daar een grote verbouwing voor nodig is. Maar ook als je jouw nieuwe (budget) keuken wilt vervangen kunnen wij van met Keukenfronten Haarlem alle onderdelen leveren. Het maakt ons niet uit bij welke keukenleverancier je jouw nieuwe keuken hebt besteld. Voor alle make-overs hebben wij veel keuze in verschillende keukenfronten, maar ook in soorten handgrepen en afwerkingsmogelijkheden. Bestellen gaat simpel. Als je eenmaal hebt bepaald hoe je jouw keuken eruit wilt laten zien en de maten aan ons door hebt gegeven, gaan voor je aan de slag. Eenvoudig geregeld. Zodat jij kunt genieten van jouw nieuwe trendy keuken!

Verschillende soorten Keukenfronten in Haarlem 

Je wilt een nieuwe keuken, maar geen hele verbouwing. Dan ben je voor Keukenfronten Haarlem bij Eiken Keukenfronten aan het juiste adres. Maar hoe werkt dat dan om een nieuwe keuken te krijgen? Om een nieuwe trendy keuken te krijgen kun je kiezen uit ons uitgebreide assortiment. Voor iedere smaak hebben wij de producten in huis, van basic tot vintage look. Als je stijlen wilt mixen, dan kan dat ook. Of als je alleen een nieuwe eiken plan aan je keuken wilt toevoegen voor meer ruimte om je keukenspullen neer te zetten. Voordat je kunt bestellen moet je van te voren wel een aantal dingen opmeten, zoals de maten van je bestaande kastdeuren, ladefronten, plinten en panelen die je wilt vervangen. Als je de maten eenmaal aan ons hebt doorgegeven, kunnen wij aan de slag met het op maat maken van je bestelling. Assortiment Keukenfronten Haarlem:

  • Massief eiken fronten: vlak eiken, rustiek eiken en kasteel eiken
  • Gefineerde eiken fronten: natural, vintage, retro en smoked eiken
  • Afwerkmogelijkheden: Aquamarijn Hardwax- of Rubio Monocoat olie of lakverf in iedere RAL-kleur
  • Handgrepen: vintage, industriële, hedendaagse of basic look

Met Keukenfronten Haarlem kun je dus alle kanten op met je keuken! Wil je meer weten over Keukenfronten Haarlem? Kijk dan eens op de website van Eiken Keukenfronten: https://www.eikenkeukenfronten.nl/keukenfronten-Haarlem/.  Op onze website vind je alle informatie over onze keukenfronten, afwerkmogelijkheden en grepen. Voor vragen kun je natuurlijk altijd met ons contact opnemen!

Design keukenfronten op maat

Alle keukens zijn anders. Geen enkele keuken is hetzelfde. Dat realiseren wij ons bij Eiken Keukenfronten zeer goed. Met Keukenfronten Haarlem maken wij alle keukens op maat. Daarvoor werken wij samen met een meubelmaker die met alle soorten hout kan werken. Ook met houtsoorten die wij niet in ons assortiment hebben. Het is bijvoorbeeld mogelijk om voor een nadere houtsoort te kiezen dan dat wij in ons assortiment hebben. Onze meubelmaker kan je advies geven welke houtsoort geschikt is voor het maken van jouw keukenfronten. Stuur ons in dat geval een berichtje met je ideeën en dan nemen wij contact met je op. Wij denken graag met jou mee! Als wij de maten hebben, kunnen wij alles vervangen. Wil je een kast of plank toevoegen om bijvoorbeeld meer kastruimte te realiseren: dat is ook mogelijk. Wil je meer informatie, kijk dan op onze website https://www.eikenkeukenfronten.nl/keukenfronten-Haarlem/.