Heb jij een doseermachine nodig? Of overweeg je om een doseermachine aan te schaffen? Dan raad ik je aan om een doseermachine van adlppack aan te schaffen. Je leest op deze pagina meer over de doseermachine adlppack.

Wat is een doseermachine?

Een doseermachine is een machine die voor jou verschillende verpakkingen kan vullen met producten. De doseermachine kun je zo instellen dat hij precies de juiste dosering in elke verpakking doet. Zo heb je dus nooit in de ene zak 100 gram koffiebonen en in een andere zak 98 gram. Door een doseermachine te gebruiken gaat het doseren van producten een stuk eenvoudiger. Bovendien is dankzij deze machine een stuk minder mankracht nodig. 

Hoe werkt een doseermachine?

Hoe een doseermachine werkt, hangt van de precieze machine af. Voor verschillende producten zijn er namelijk verschillende machines beschikbaar. Over het algemeen werken alle doseermachines wel het zelfde. Je voert bij elke machine de bulk van het product in dat gedoseerd moet worden. Je stelt ook in hoe groot de dosis per portie, zak, doos enzovoorts moet zijn. Tot slot kun je ervoor kiezen dat de doseermachine alles automatisch doet, of dat er ook iets handmatig moet worden gedaan. Na het vullen van de verpakkingen, kan de machine de verpakkingen ook sealen.

Nadat de dosering is gebeurd, is het een goed idee om alles even te wegen. Dan weet je zeker dat het doseren met de doseermachine goed is gegaan. Ook het wegen van de gevulde verpakkingen kun je gewoon met een doseermachine van adlppack laten doen. Dat is natuurlijk super handig!

Dankzij de vele functies van het apparaat, heb je zelf geen omkijken meer naar het vullen, sealen en wegen van de verpakkingen. Dat scheelt weer tijd én dus ook geld.

Welke producten kun je met een doseermachine doseren?

Er zijn allerlei verschillende producten die je met een doseermachine kunt doseren. Een aantal daarvan zijn:

  • Gemalen koffie,
  • Wasmiddel
  • Poedersuiker
  • Gel
  • Vloeistoffen

Zoals je ziet, kan een doseermachine dus allerlei verschillende producten doseren. Dat is natuurlijk ontzettend handig. 

Wil je een doseermachine voor jouw specifieke situatie?

Op de markt zijn er standaard doseermachines te vinden. Bij adlppack is het echter ook mogelijk om een doseermachine te laten maken die aan jouw specifieke wensen voldoet. adlppack is al ruim 100 jaar een grote speler in de verpakkingsindustrie. Je leest op deze pagina meer over dit bedrijf adlppack.com. Wil je dus een doseermachine door een goed en erkend bedrijf laten maken? Dan is adlppack het bedrijf wat je zoekt!

Dit bedrijf kan namelijk speciaal voor jouw bedrijf een goed doseersysteem maken dat compleet is afgestemd op jouw product en jouw specifieke wensen. Je kunt hierbij kiezen voor een op zichzelf staande machine, maar ook voor een hele lijn aan apparaten die compleet op elkaar afgestemd zijn. 

Je hoeft hiervoor alleen maar contact met ze op te nemen. Je kunt dan gewoon vertellen wat jouw wensen zijn. Aan de hand daarvan kunnen ze een offerte voor je aanmaken. Wanneer je daarmee akkoord gaat, zullen ze de machine voor jou maken.