Wij hebben vorig jaar een site voor ons nieuwe bedrijf laten maken en wij meenden dat wanneer deze site eenmaal in de lucht was, wij alleen maar op onze nieuwe klanten hoefden te wachten. Wij hebben daarom de site in de lucht gedaan, en toen zijn wij gaan kijken hoe wij de eerste klanten konden gaan binnenhalen. Dat bleek echter niet zo te werken. Wanneer je namelijk op het internet op zoek ging naar onze site, was het heel moeilijk om ons te vinden. Dat was heel jammer want daardoor liepen wij dus veel klanten mis. Wij hebben daarom gekeken hoe wij meer mensen naar onze site konden krijgen en wij hebben toen gehoord dat wij een keer aan zoekmachine optimalisatie moesten gaan doen. Wanneer je namelijk aan zoekmachine optimalisatie gaat doen, zorg je er voor dat je site hoger in Google eindigt, om het maar even simpel samen te vatten. U zult begrijpen dat het daarom voor een bedrijf als dat van ons heel aantrekkelijk kan zijn om zoekmachine optimalisatie toe te passen omdat je op deze manier namelijk hoger in de zoekresultaten van Google komt te staan waardoor je dus meer klanten naar je site kunt krijgen. Wij hebben daarom gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij iemand wilden inschakelen die voor ons zoekmachine optimalisatie kon gaan toepassen. Wij wilden dit graag laten doen door een geschikt bedrijf omdat wij het belangrijk vonden dat wij met iemand konden werken die ons ook echt verder zou weten te helpen. Het is namelijk zo dat zoekmachine optimalisatie nogal wat voeten in de aarde heeft en wanneer je er dus zeker van wilt zijn dat het goed gedaan wordt, kun je het beste kiezen voor een bedrijf dat zich ruimschoots heeft weten te bewijzen. Ik ben daarom uiteindelijk in zee gegaan met de mensen van de site linkbuildingspecialist. Deze site is alles wat je nodig hebt wanneer je een professional in de arm wilt nemen die je kan helpen met de zoekmachine optimalisatie. 

Onze zoekmachine optimalisatie heeft zijn vruchten afgeworpen 

Wanneer je contact opneemt met de mensen van linkbuildingspecialist.nl, dan zul je merken dat je heel snel spijkers met koppen kunt gaan slaan. Je kunt hier namelijk meteen mensen voor je aan het werk zetten. Wij hebben dat gedaan en dat is ons heel erg goed bevallen. Het is namelijk zo dat wij een maand nadat wij hen aan het werk hebben gezet, al zagen dat wij steeds meer bezoekers kregen op onze site. Inmiddels staan we als eerste in de zoekresultaten en dat is ideaal want daardoor zijn wij heel goed zichtbaar op het internet. 

Linkbuilding is zeer de moeite waard

Wij zijn blij dat wij zoekmachine optimalisatie hebben toegepast want wij zijn nu heel erg zichtbaar op het internet. Dat is fijn omdat:

  • Wij nu goed te vinden zijn voor het publiek 
  • Wij veel mensen op onze site mogen ontvangen 
  • Wij zien dat wij steeds meer opdrachten binnenkrijgen 

Meer weten over de mogelijkheden die er allemaal zijn? Kijk dan even op de site van linkbuildingspecialist.nl om te zien wat zij voor u kunnen doen.

Lees meer…